BOSH220V Публикувано Октомври 21, 2009 Публикувано Октомври 21, 2009 Ткаммм... Поредната изстрадала в ръцете на пияни метъли и след това поправяна от ръцете на още по-пияни метъли китара попадна при мен . Горкото създание има забавния проблем, че "къстъм" "адапторите" (интересно ми е дали въобще някога са работили) са залепени за корпуса, и то с нещо много лошо. Та така, въпроса ми е как без да е*а мамата на животното да ги отделя за да ги заместя с нещо което заслужава да се нарече адаптор. мерси предварително Цитирай
arebegai Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Егати хитрата работа!Залепени адаптери.....и то с нещо "много лошо".Да ги бяха заковали....?Значи трябва да ги махнеш без да повредиш дървото....А адаптерите трябва ли да останат цели? Цитирай
BOSH220V Отговорено Октомври 21, 2009 Автор Отговорено Октомври 21, 2009 Егати хитрата работа!Залепени адаптери.....и то с нещо "много лошо".Да ги бяха заковали....?Значи трябва да ги махнеш без да повредиш дървото....А адаптерите трябва ли да останат цели? "къстъм" "адапторите" би трябвало да говори че за нищо не стават. Само ако ги видиш Та така де и да ги разбия няа да е загуба Цитирай
Amentis Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 Може би ако почнеш да разбиваш с нещо по отсредата накрая да останат само стени от адаптер и да ги изчагъркаш нежно... Цитирай
rinti Отговорено Октомври 21, 2009 Отговорено Октомври 21, 2009 (Редактирано) Не мога да ти дам съвет, но би ми било интересно как излеждат тези "къстъм адаптери" ако може някоя снимка Редактирано Октомври 21, 2009 от rinti Цитирай
BOSH220V Отговорено Октомври 22, 2009 Автор Отговорено Октомври 22, 2009 PROBLEM SOLVED!!! Такаммм... Оказа се че страшното нещо е податливо на остриета . За тези които случайно попаднат на подобен проблем ( О, недайси Боже) ще кажа, че използвах макетно ножче тъй като острието му е достатъчно тънко и стъргах режейки А сега специално за rinti така изглеждаха преди да ги разчагъркам Цитирай
carnalsoul Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 (Редактирано) не не не не не мога Като гледам останалата част от тази китара и настръхвам ... и мисля , че ако я снимаш можем да е качим в темата "най-грозна китара" ... но разбира се можеш винаги да е направиш да изглежда сравнително добре , с достатачно пари (за глупости в тоя случай) и нерви (много) Редактирано Октомври 22, 2009 от carnalsoul Цитирай
noflip Отговорено Октомври 22, 2009 Отговорено Октомври 22, 2009 човек... МОЛЯ ТЕ .... ИСКАМ да чуя как звучи тая китара Цитирай
BOSH220V Отговорено Октомври 23, 2009 Автор Отговорено Октомври 23, 2009 Ами тя не звучи тък като няма адаптори. А относно това дет вика carnalsoul наистина китарата е много грозен соц модел, но за първо време ше и намеря що годе ставащи адаптори за да може да се свири. Тй като няаме пари за нова ше се наложи да праим старата. Цитирай
carnalsoul Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 ^ И аз съм на твоя хал спокойно , но а свиря със Стаг и не смятам да влагам в нея , затова влагам в ефекти и амп-ове . Като имам повечко кинти и аз тогава нова китара Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Моля, моля. Тези къстъм адаптери са си 100% бг адаптери производство Кремона или Пълдин. Вече не помня кой ги правеше. И да, изглеждат и звучат малко повече от ужасно! Винаги съм се чудил от къде са се учили да навиват по този начина адаптери ??? Цитирай
rinti Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Блогодаря много за снимките Таквоз чудо на техниката не бях виждал Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 23, 2009 Отговорено Октомври 23, 2009 Гордост на социалистическото китаростроене. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Орфейски сигли са това.Орфей са ги слагали както на китари, така и на басове, особено онези тип "цигулка..." МакКарти тип.... Нали все е китара, бас ли ще е или соло... все тая един адаптер!!!А за звука... слаб аутпут и специфичен соц характер Цитирай
Recommended Posts