martist Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Това е по въпроса с подбиването на парите. Ако имате смелост и реални способности никой смотан, начинаещ музикант няма да ви подбие парите драги....Аз не смятам че съм израсъл като музикант за да взимам по 1000лв на участие Проблемът е, 4е независимо от това колко си добър един кръ4мар (вси4ки 6ефове са такива) мисли по съвсем разли4ен на4ин!!!За него единственото по хубаво е колкото пове4ко пари4ки в джоб4ето толкоз по-добре.А това дали ще свирят добри групи в клуба му...Заеби не го интересува.Аиде от него да мине веднъж, два пъти в месеца за "ей така малко и клиентите да се накефят" От там нататък си прави сметка "То като ми дойдат некви слабаци (не искам да обиждам никой) ще ги пусна на вход.Те не могат да проследят колко билета са продадени взимам си некой друг лев в джобеца и айде на риба (примерно, не конкретизирам).То и без това оня на входа ме лъже...да има 200 лв. оборот XTRA!!!За мен 100 4исти (като сметнем за 25 дни колко стават?) Така колеги стоят нещата според мен.Имал съм опит още от малък като не свирех с група. А за да взимаш по хилядарка.............МНООООООООООООООГО ТРУДНО.Единствено група ТЕ взимат доста.Няма да казвам то4но колко за да не се сърди никой.Но съм виждал на документ.Само 4е те са дале4 от рок музиката... За друго сега не се сещам. Ааааа да за 4алгата еми ако отваряш бузки да ти го тъп4ат дупенцето струва скъпо защтото една дама на повикване взима двойно за (не е за хора със слабо сърце) АНАЛЕН СЕКС. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 14, 2005 Автор Отговорено Декември 14, 2005 Това е по въпроса с подбиването на парите. Ако имате смелост и реални способности никой смотан, начинаещ музикант няма да ви подбие парите драги....Аз не смятам че съм израсъл като музикант за да взимам по 1000лв на участие Проблемът е, 4е независимо от това колко си добър един кръ4мар (вси4ки 6ефове са такива) мисли по съвсем разли4ен на4ин!!!За него единственото по хубаво е колкото пове4ко пари4ки в джоб4ето толкоз по-добре.А това дали ще свирят добри групи в клуба му...Заеби не го интересува.Аиде от него да мине веднъж, два пъти в месеца за "ей така малко и клиентите да се накефят" От там нататък си прави сметка "То като ми дойдат некви слабаци (не искам да обиждам никой) ще ги пусна на вход.Те не могат да проследят колко билета са продадени взимам си некой друг лев в джобеца и айде на риба (примерно, не конкретизирам).То и без това оня на входа ме лъже...да има 200 лв. оборот XTRA!!!За мен 100 4исти (като сметнем за 25 дни колко стават?) Така колеги стоят нещата според мен.Имал съм опит още от малък като не свирех с група. А за да взимаш по хилядарка.............МНООООООООООООООГО ТРУДНО.Единствено група ТЕ взимат доста.Няма да казвам то4но колко за да не се сърди никой.Но съм виждал на документ.Само 4е те са дале4 от рок музиката... За друго сега не се сещам. Ааааа да за 4алгата еми ако отваряш бузки да ти го тъп4ат дупенцето струва скъпо защтото една дама на повикване взима двойно за (не е за хора със слабо сърце) АНАЛЕН СЕКС. ...това за рибата го разбрахме... Цитирай
Topsun Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Това е по въпроса с подбиването на парите. Ако имате смелост и реални способности никой смотан, начинаещ музикант няма да ви подбие парите драги....Аз не смятам че съм израсъл като музикант за да взимам по 1000лв на участие Проблемът е, 4е независимо от това колко си добър един кръ4мар (вси4ки 6ефове са такива) мисли по съвсем разли4ен на4ин!!!За него единственото по хубаво е колкото пове4ко пари4ки в джоб4ето толкоз по-добре.А това дали ще свирят добри групи в клуба му...Заеби не го интересува.Аиде от него да мине веднъж, два пъти в месеца за "ей така малко и клиентите да се накефят" От там нататък си прави сметка "То като ми дойдат некви слабаци (не искам да обиждам никой) ще ги пусна на вход.Те не могат да проследят колко билета са продадени взимам си некой друг лев в джобеца и айде на риба (примерно, не конкретизирам).То и без това оня на входа ме лъже...да има 200 лв. оборот XTRA!!!За мен 100 4исти (като сметнем за 25 дни колко стават?) Така колеги стоят нещата според мен.Имал съм опит още от малък като не свирех с група. А за да взимаш по хилядарка.............МНООООООООООООООГО ТРУДНО.Единствено група ТЕ взимат доста.Няма да казвам то4но колко за да не се сърди никой.Но съм виждал на документ.Само 4е те са дале4 от рок музиката... За друго сега не се сещам. Ааааа да за 4алгата еми ако отваряш бузки да ти го тъп4ат дупенцето струва скъпо защтото една дама на повикване взима двойно за (не е за хора със слабо сърце) АНАЛЕН СЕКС. съгласен съм,с една единствена разлика,че до сега не съм чул група да свири в клуб и да вземе по 1000 лв на човек,освен ако не е НОВА ГОДИНА.... P.S.тва за дамите изтрепа рибата.... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 това за 1000-та лева беше примерно. А това че вие сте и се спукахте да го коментирате не мога да го дефинирам. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 това за 1000-та лева беше примерно. А това че вие сте и се спукахте да го коментирате не мога да го дефинирам. ние сме какво? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 уфффф зарежи викам айде живи и здрави и големи да пораснете :hello: Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 уфффф зарежи викам айде живи и здрави и големи да пораснете :hello: :think: :think: :think: :think: :think: .......a ти колко си голям Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 ЕГН 850303**** защо питаш Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 15, 2005 Автор Отговорено Декември 15, 2005 ЕГН 850303**** защо питаш ми излиза, 4е аз съм с 11 години по-голям от теб...затова! :green: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 добре нямам какво да кажа Цитирай
martist Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Без дразги колеги.Нека запазим добрия дух Цитирай
Steff Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Мисля, че имаше един период, в който Д2 взимаха подобни суми за участия. БТР също, малко по-малки. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Да,но кой стоеше зад гърба на Д2 ?! Цитирай
Steff Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 Според мен задаваш неправилен въпрос. По-скоро - защо? И какво постигна, както си стоеше? Има ли някакви резултати според теб? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 Ами.......предполагам,че парите са изпрани Тази тема никак не ми е от любимите. В крайна сметка аз се занимавам с музика ,заради самата нея,а не за слава,признание,пари и н.з. още какво ! Развивам се,защото изпитвам потребност да се развивам и това,че някой би ми подбил цената,или би се уредил на моето място с връзки или.......,някакси не ме вълнува ! Любимата поговорка на един познат е "Шило в торба не стои" ! Аз мисля,че в нашата "работа" тя намира добро приложение 1 Цитирай
Recommended Posts