mengel Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 Има и бас от Хиперсоник 2... цък! Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 19, 2009 Отговорено Октомври 19, 2009 .... ммммм много приятно се е заформило приятелю ... само че като ти знам възможностите особено композиторско аранжорските , то смело ти казвам , че очаквам с нетърпение разработване на темата по твоя си начин - убеден съм че ще направиш нещо мноо яко ... желая успех ... нали не си мислил че ще се отървеш само с интро ... такива мултиталнтливи музиканти като теб радват хората :punk_guitar: и е нормално да се очаква от тях нещо по така .... жив и здрав бъди . Цеко Цитирай
zwero Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 Готино звучи, но мисля че е крайно време да започнеш да записваш с истински бас. Цитирай
mengel Отговорено Октомври 20, 2009 Автор Отговорено Октомври 20, 2009 (Редактирано) Благодаря момчета! Аз между другото това го сътворих набързо, само за проба на звука, като съчетание между китара, барабани и бас най-вече да се чуе как барабаните влизат в микса! А иначе напоследък има сериозно раздвижване около албума, с който се мотая вече 5 години! Скоро ще постна и че се чуе! Редактирано Октомври 20, 2009 от mengel Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 19, 2009 Отговорено Ноември 19, 2009 На мен ми се струва че барабаните са прекалено ревербериращи за тези китари. А и самите китари... лине6 си личи от километри... Цитирай
Recommended Posts