Amentis Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 От известно време свиря с ръчна изработка амнайста употреба китара имитация на washburn и сега искам да си купувам Jackson RR,въпроса е, че искат около 100лв за калъф който на вид изглежда напълно обикновен. Сега съм с напълно стандартен черен калъф СТАГ. Въпроса ми е мога ли да побера джаксъна вътре безпроблемно или да си заръчвам китарата с калъф? Цитирай
Yves Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Вземи си калъфа, иди в магазина и се опитай да го набуташ вътре Доста по-интелигентен вариант е просто да ги премериш И двата са пределно елементарни. Цитирай
Amentis Отговорено Октомври 15, 2009 Автор Отговорено Октомври 15, 2009 Мерси за идеята ама има един проблем-в Русе няма джаксъни. Цитирай
Crimson Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Брат, дълко време имах RR Rhoads. Най-доброто нещо, което можеш да направиш, според мен, е да се свържеш с Spont. Човекът, който прави калъфите се казва Милен. Два пъти съм се ползвал с услугите му и двата пъти останах много доволен от резултата. Калъфите се правят по твоята китара с каквито искаш(и каквито позволява формата, разбира се) джобове, презрамки... Правят ги за ~ 1 седмица. За парите ще говориш с него, но моят ми излезе 70 лв. Надявам се да съм ти помогнал. Похвали се като си купиш калъфа! Цитирай
Amentis Отговорено Октомври 15, 2009 Автор Отговорено Октомври 15, 2009 Ще го имам в предвид но идеята ми беше така ва че гледам да не давам пари за калъф-може ли да се навре в стандартен стаг? Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Не може да се навре в стандартен калъф. Най - добрия вариант е именно от там да си поръчаш калъф. Тия в РФ се късат много лесно, макар и някои от тях да са по сто и нещо лева. Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Най-доброто нещо, което можеш да направиш, според мен, е да се свържеш с Spont. Човекът, който прави калъфите се казва Милен. Два пъти съм се ползвал с услугите му и двата пъти останах много доволен от резултата. Абсолютно, при тях си поръчах калъф за GT-8 цата, и останах много доволен. Коректни са, любезни и работят качествено. Цитирай
Amentis Отговорено Октомври 15, 2009 Автор Отговорено Октомври 15, 2009 Мерси, много точен отговор. Цитирай
Amentis Отговорено Ноември 20, 2009 Автор Отговорено Ноември 20, 2009 Купих си BCRich калъф, лепнах върху надписа картончето от колана на Jackson и имам оригинален калъф на Джаксън,хъх. Даскала му вика сърф на тфа чудо ама върши прекрасна работа,само дето единия рог тръгна да стърчи през дето е ципа в смисъл скъса се ама обущаря заши парче кожа и сега е ок. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 20, 2009 Отговорено Ноември 20, 2009 (Редактирано) Цитираш ме в подписа си. Поласкан съм. Защо обаче от една предходна тема останах с впечатление, че имаш Кинг, а не Роудс? Редактирано Ноември 20, 2009 от Harvester Of Sorrow Цитирай
Recommended Posts