Zlatanov Публикувано Декември 6, 2005 Публикувано Декември 6, 2005 на главата на Ибанец (фронтална, тоест без преспективни изменения) искам да си векторизирам запетайката на логото и да си я лепна на главата на мойта китара ... ако някой има желание нека си снима главата на китарата и да ми я прати ... търсих в нета но не можах да намеря i_zlatanov@mail.bg Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 не си разваляй китарата нова е! Моето новото РГ и то е без запетая Но пък надписа е от седеф Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 споко, аз това работя няма да я разваля Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 (Редактирано) на лентата под надписа Ибанец дето прилича на знака на NIKE Редактирано Декември 6, 2005 от Petrucci Цитирай
ba6 maistora Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 На кое викате запетайка ? и на мен ми е много интересно Цитирай
killer Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 на главата на Ибанец (фронтална, тоест без преспективни изменения) искам да си векторизирам запетайката на логото и да си я лепна на главата на мойта китара ... ако някой има желание нека си снима главата на китарата и да ми я прати ... търсих в нета но не можах да намеря i_zlatanov@mail.bg http://www.brandsoftheworld.com/ В този сайт има много лога които са в EPS формат (може да се импортва в Корел, илюстратор и други подобни програми) Има и логото на Ибанез, даваш го на някой с режещ плотер да ти го направи от фолио, лепваш го и работата заспива .... дано е това което търсиш!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 7, 2005 Автор Отговорено Декември 7, 2005 (Редактирано) точно това мислех да правя с плотера killer мерси точно това ми требваше Редактирано Декември 7, 2005 от Petrucci Цитирай
Recommended Posts