Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 830
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

1. Запазваш си инфото на флашка.

2. Префлашваш първо с файла , за ресет с който клавира ти минава в начални натройки на текущата версия:

Pa900/Factory Reset

http://www.korg.com/us/support/download/software/0/89/1508/

3. После флашваш новата версия фирмуеър:

Pa900/System Updater

http://www.korg.com/us/support/download/software/0/89/1507/

4. Възстановяваш си информацията от флашката.

5. Свириш :)

Дано съм успял да бъда полезен.

Отговорено

Благодаря ти колега за инфото , сега видях , но не иска да ми тегли Factory resseta , явно сайта им се е бъгнал , ако може да ти дам скайп или поща да ми изпратиш самия файл 

• 4 weeks later...
Отговорено

Колеги имам корг па300 и имам един въпрос някои дали знае как да си настроя хармонията на лявата ръка да ми звучи постоянно като натисна веднъш клавишите без променям сета ми!?

Отговорено

Някой може ли да ми помогни как мога да намаля звука на midi файла,защото когато се възпроизвежда на синтезатора не се чува това което свиря.KORG PA50 SD .

• 1 month later...
Отговорено

Някой може ли да ми помогне с хармонията на Korg pa50 липсва ми баса в хармонията.. Ще съм благодарен на всеки който каже нещо !

Отговорено

Някой може ли да ми помогне с хармонията на Korg pa50 липсва ми баса в хармонията.. Ще съм благодарен на всеки който каже нещо !

Как точно липсва? Няма го на самият стил или? Обясни по-точно! :)

• 2 weeks later...
Отговорено

Може, еднакви са :)

Казаха ми че еднакви били само самият LCD дисплеи, платките били различни, и трябвало да се направи много внимателно

В смисъл, че не можело да вземеш целия детайл (панела с копчетата и платката), и да ги монтираш на мястото на стария панел

• 2 weeks later...
Отговорено

Здравейте колеги! Отдавна не съм писал във форума, но сега мога да се похваля, че смених PA 50/още не съм го продал/ с PA2x Pro. Клавирът е жесток, свиренето не него доставя огромно удоволствие просто не ти се иска да спираш... клавиатурата е перфектна!!! За LCD дисплея на PA 80 и PA 50 да, различни са единият е правен в Италия, а другият е в Китай, правилно е че платките са различни!    :hooray:  :thumbs_up:

Отговорено

За първи път чувам някой да казва, че клавиатурата на 1х, 2х и 3х е перфектна...

Да казвам го от гледната точка на пианист от 12 год. възраст съм почнал да свиря на пиано! PA 1x не съм пробвал, PA2x Pro и PA3x semi-weighted keys това е достатъчно!  :)  :yes: