Ex74 Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 Здравейте, от скоро ми стана интересно каква саунд карта ми трябва и прочетох доста неща и единственото което стана е, че се обърках. На едно място чета, че M-Audio-то са добри, външни карти, т-ва, н-ва. На друго чета, че E-mu 0404 (PCI) било много по-добре от м-аудио и т.н. Какво ми е нужно ако искам да запиша една китара или един микрофон? Тъй като в вградената саунд карта на дъното разбрах, че не е вариант. На какви цени са, качество? Бях се спрял на нещо от рода на това - http://www.thomann.de/gb/maudio_firewire_solo.htm Можете ли да ми дадете някакви препоръки и/или препоръчата конкретни карти? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Избора ти е чудесен! M-AUDIO FIREWIRE SOLO Аз съм с по-голямата сестра M-AUDIO FIREWIRE 410 и съм супер доволен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 М-Аудио ще ти върши супер работа! Препоръчвам и аз! Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Още 1 глас за M-audio. Firewire сериите им са много добри. В този ценови клас са супер! Цитирай
Neven Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 (Редактирано) Здравейте , извинявам се че се намесвам в темата , но искам да попитам заради един колега тази карта дали се държи стабилно и какви проблеми могат да се очакват от нея http://www.thomann.de/gb/maudio_fast_track_pro.htm Редактирано Октомври 9, 2009 от Neven Цитирай
Ex74 Отговорено Октомври 9, 2009 Автор Отговорено Октомври 9, 2009 ^ и аз да питам, тази карта по-добра ли е от FIREWIRE SOLO-то? Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 10, 2009 Отговорено Октомври 10, 2009 (Редактирано) ^^Тази карта я използва един приятел, който е с изключително богат студиен и "live" опит в звукозаписа и озвучаването на концерти. Специално я коментирахме преди няколко дни, ползваше я за контролен запис на един концерт и каза само добри неща за нея. Лично аз имам стар усб модел на М-аудио, спрян от производство и ъпдейт на драйвери от години, който и до ден днешен се държи доста стабилно и скоро нямам намерение да го сменям. Модела е от 2003-та и си бачка под всякакав уиндъус, който е излизал досега след уин 2000, пробвал съм го - носи на всичките бози на МСофт, барабар с виста и 7 тъй че почти съм сигурен и в тези модели. Редактирано Октомври 10, 2009 от Telerig Цитирай
Recommended Posts