Bo Yan Публикувано Декември 5, 2005 Публикувано Декември 5, 2005 аре и аз да се изфукам като всички... Sperzel locking tuners LSR nut Reversed headstock and bridge PU Fender Vintage Noiseless PUs Fishman Wilkinson piezo bridge TBX tone control Powerchip by Fishman ето още малко снимки : а за това нямам какво да кажа, освен че звучи още по-удивително, отколкото изглежда... Fender stock single coil PU, Seymour Duncan '59... и по 2те има още работа... Цитирай
Zlatanov Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 кой ги е правил ??? щото не са купешки май май ? Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Новото определено е "Змейско", ми аре честито! Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 направо е аху-иху супер изглежда Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Страхотна custom-made guitar с висококачествен хардуер и ривърснат бридж адаптер като при Джими Хендрикс. Сподели моля повече за изработката! Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Честито!!! Определено много яки китари Как са като звук тези Fender Vintage Noiseless. Наскоро си взех още една китарка със сингъл адаптери и ми е малко трудно да свикна със шума/брума та се замислих за такива. Звучат ли като сингъл адаптери или по-скоро нещо посредата между сингъл и хъмбъкери? Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 5, 2005 Автор Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) Един приятел от махалата ми прави всичките ел китари. Георги се казва. За мен той е човекът. За огромно съжаление Георги спира да се занимава с китари. Тия двете и още една, която е на път, са последните. Поне така казва. Аз все пак се надявам, че за мен ще прави изключения. Грифовете на всичките китари са от по едно парче, телата - максимум от по 2. Тялото на крилото е от повече парчета по разбираеми причини. Това, което ме кефи в китарите от него е, че са по-удобни от всичко, което съм пипал . А пък звукът си е звук... за изработката - аз не разбирам от правенето на китари, само съм имал изисквания към него, като например дървото да има наистина натурално усещане, да не стои като зад стъкло. Всеки път като го питам какви лакове ползва, той ми казва и аз веднага забравям важен е крайния резултат... мен ме устройва перфектно едит: ноислесите не звучат точно като сингли, но са близко. определено нямат грам шум, което и търсех. аз и на старата китара съм с такива. преди имах сеймър дънкън, които бяха супер, но не издържах на шума им... Редактирано Декември 5, 2005 от Bo Yan Цитирай
me-109 Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Много са яки... Не можеш ли да направиш нещо, за да го разубедиш тоя пич, да не се отказва? Не знам колко пари са ти излезли тия китари, обаче ако на звук и пипане са както на вид, определено има потенциал този Георги да набере един куп лоялни клиенти. Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 Много са яки... Не можеш ли да направиш нещо, за да го разубедиш тоя пич, да не се отказва? Не знам колко пари са ти излезли тия китари, обаче ако на звук и пипане са както на вид, определено има потенциал този Георги да набере един куп лоялни клиенти. всички са/сме негови клиенти... сега ще останем на сухо, това е положението. Човекът смени професията, доста успешно при това... Цитирай
me-109 Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Ми аз не съм му клиент, по дяволите... от чисто егоистична гледна точка питах Ех, какво да прави човек... няма пълно щастие. А ще споделиш ли нещо за цената на крайния продукт, колко са ти излезли тия китарки? Че много си навивам на пръста идеята за custom-made китара, че повечето все имат някоя недоделка (от моя лична гледна точка)... Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Много са яки... Не можеш ли да направиш нещо, за да го разубедиш тоя пич, да не се отказва? Не знам колко пари са ти излезли тия китари, обаче ако на звук и пипане са както на вид, определено има потенциал този Георги да набере един куп лоялни клиенти. всички са/сме негови клиенти... сега ще останем на сухо, това е положението. Човекът смени професията, доста успешно при това... Жоро Николов?... Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 8, 2005 Автор Отговорено Декември 8, 2005 Жоро Николов?... Да. по въпроса с кинтите : различно. най-скъпа излезе първата, която се вижда на снимките. струва ми над 2000 лева, но пък не мисля, че за толкова мога да си купя нещо, което да е по-добро или да ми е по вкуса... а моя вкус е доста странен... няма солид боди ел китара, която да е толкова дебела, колкото ме кефи - 5-6 см... и така нататък... Цитирай
AwXy Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 на мен ми е интересно какви парички си дал само за чарковете без изработката Цитирай
Recommended Posts