Zlatanov Публикувано Декември 5, 2005 Share Публикувано Декември 5, 2005 купих си така обсъждания Ibanez GRG270B ... :guitar: и искам да кажа на пичовете които се изказаха от типа на не си зимай такаа талпа, или такъф ментак ... и т.н ... китарата си е мнгого прилична и е удобна ... с флойда нямам проблеми а 2-3 дена не съм го оставял на мира ... абе китарата си е супер за тея пари, по-сносна от тази не видях а пробвах още няколко други марки на долу горе същата цена... Скуайера има нов притежател от форума .. айде със здраве ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Декември 5, 2005 Автор Share Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) имам и 1 въпрос ако сложа 10-ки струни в строй Ми ще имам ли проблем с Флойда ... ? освен че ще требва малко да му стегна пружините Редактирано Декември 5, 2005 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 евентуално ще трябва и интонацията да нагласиш, че ще ти звучи фалшиво, там долу леглата тряя да мръднеш малко и си готов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 като сме на офтопика за тремоло/флойд мога ли мойто тремоло да го "закова" смисъл все едно е нормален бридж, да не мога да си ползвам ръчката и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 като сме на офтопика за тремоло/флойд мога ли мойто тремоло да го "закова" смисъл все едно е нормален бридж, да не мога да си ползвам ръчката и т.н. Аххахаахахах защо бе? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 можеш. става с дървено парче, което се слага м/у масивната част на тремолото и задната вътрешна част на китарата. още по-добре е с две парчета: едното - правоъгълен блок, а другото - клин (слага се откъм вътрешната кухина около тремолото с цел да не скъса струните ако ги опънеш прекалено), така може да се нагласи прецизно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 като сме на офтопика за тремоло/флойд мога ли мойто тремоло да го "закова" смисъл все едно е нормален бридж, да не мога да си ползвам ръчката и т.н. можеш, примерно ако сложиш 5те пружини нема как да мръдне другия вариант е да последваш примера на някои съфорумци и да набуташ отзад капачка от фанта да неможе да мърда ако не става с капачката пробвай с нещо друго St0rmblast, просто по-голямата част от тези тремола са неизползваеми, предполагам за туи пича иска да си го закотви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Декември 5, 2005 Автор Share Отговорено Декември 5, 2005 евентуално ще трябва и интонацията да нагласиш, че ще ти звучи фалшиво, там долу леглата тряя да мръднеш малко и си готов мерси ... ще пробвам ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 със здраве да си сттържеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 няма нужда от струни 10-ки. разликата в звука, айде да не кажа никаква - то неосезаема и когато остареят започват да звучат като тенекии Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 няма нужда от струни 10-ки. разликата в звука, айде да не кажа никаква - то неосезаемаи когато остареят започват да звучат като тенекии 10ките звучат доста по стегнато и чисто, но дабъл хендите стават по-трудни.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Декември 5, 2005 Автор Share Отговорено Декември 5, 2005 (Редактирано) ами аз всъщност си взех любимите ми струни Д'адарио .009-.46 при които 1,2,3 струна са от 9-ки, а 4,5,6 са от 10-ки ... тфа е некъф къстъм комплкект ... до сега съм свирил само с такива но Ибанеца го зех с 9-ки и ся ше ги сменям Редактирано Декември 5, 2005 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 ами аз всъщност си взех любимите ми струни Д'адарио .009-.46 при които 1,2,3 струна са от 9-ки, а 4,5,6 са от 10-ки ... тфа е некъф къстъм комплкект ... до сега съм свирил само с такива но Ибанеца го зех с 9-ки и ся ше ги сменям определено си направил добър избор, и аз сега събирам кинти да си взема такива че тия 9-42 мноу лабави и не ме кефят за шица...само сола за тях с 9-46 хем жица хем сола айде успех, може даже да не се наложи да бараш нищо по китарата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 ако сложиш 10 ки и не искаш да имаш проблеми ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ Е НАСТРОЙКА В МИ БЕМОЛ :read: честито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 5, 2005 Share Отговорено Декември 5, 2005 ... ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ Е НАСТРОЙКА В МИ БЕМОЛ :read: ... Тони, и аз така свиря ве4е ... %¤#%¤мнайсет години :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts