Stoyko Lisichkov Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 (Редактирано) Определено един линк поне! Това е важна тема. Браво ! ПС. На мен ли ми се струва или барабана и рупора се въртят на обратно ? Редактирано Ноември 27, 2009 от Stoyko Lisichkov Цитирай
kiusha82 Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 Евала бе Коце,много ти се радвам на всичките тези неща които си направил,няма като теб друг Пиши колко е консумацията на тока да се знае щото май-май няма да е малко!? Пиши навсякъде във форума ,без да ти пука.Това което си направил е доста сложно.За човек който е без техническо образование си е наистина голямо предизвикателство. Айде чао от мен за сега. Успехи за напред и още да ни радваш с подобни неща. Цитирай
lyubohar Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 Поздравления и от мен.Много трудно за реализиране. И аз забелязах,че двата излъчвателя се въртят наобратно. После се разрових и видях ,че и на други леслита е така.Навремето на това от което копирах моето, му се въртяха в една посока.Даже имаше система,която следеше да се въртят в една посока. Като гледам,чак ме засърбяват ръцете да направя и аз още едно. Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 поздравления и респект!! станало е повече от супер. Цитирай
automaton Отговорено Декември 2, 2009 Автор Отговорено Декември 2, 2009 Благодаря за коментарите! Радвам се ,че Ви е харесало. Цитирай
Recommended Posts