lord of the strings Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Здравейте! Преди известно време писах за проблем с липса на високи и високи среди в адаптерите на мидъл и нек позиция на моя Jackson SL3 Soloist. Оригиналните адаптери са SD Hot Rails SHR-1. След дълги наблюдения и проучвания реших да ги подменя с DiMarzio-Chopper и DiMarzio-Fast Track 1 http://dimarzio.com/site/#/pickups/ . В сайта на DiMarzio пише че двата адаптера работят добре заедно, само че не знам кой да поставя на мидъл и кой на нек позиция. На бридж позиция е SD TB-4 . Моля, помогнете! Цитирай
sasoh Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 За всеки адаптер на линка, който си предоставил, пише Recommended For и съответно отговор на въпроса ти. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Там и за двата пише, че пасват навсякъде. Експериментирай. Сложи ги и чуй кой къде как свири... Цитирай
Sad But True Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 По мое скромно мнение( скоето не ангажирам никого), сложи Fast Track-a на neck position. Защо? Тъй като амплитудата (силата на звука) на струните е по-голяма при neck позицията, там би трябвало да се сложи адаптер с по-нисък output. A output-a на Fast Track-a е по-нисък от този на Chopper-a. Обясненията не са силната ми страна, както се вижда, но все пак се надявам да си ме рабрал Цитирай
dandilov Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Споделям мнението на колегата Sad But True. Цитирай
Recommended Posts