spongebob Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Наскоро си поръчах въпросния усилвател от сайт за употребявани стоки и т.н. и пристигна не работещ.По принцип винаги има известен риск с подобни сделки и сега ми предстои неприятна комуникация с този,който изпрати ампа,но така или иначе май ще трябва да се примиря и да се опитам да го оправя някак.За съжаление не съм в България,където познавам хора,които да го погледнат та за това се обръщам към форума.Проблема е следния: Включвам усилвателя,лампата която индикира,че е включен светва,но chanel select диода не свети,както и няма никакъв звук.Проверих дали говорителя е свързан и се оказа ок,кабела не изглежда да е прекъснат.Вероятно това не е никак достатъчна информация,но все пак някакви идеи?Ще съм благодарен на всеки,който драсне 2 реда! Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Включи китарата в ретърна за да локализираш дали проблема е само в преампа... Цитирай
spongebob Отговорено Септември 29, 2009 Автор Отговорено Септември 29, 2009 ^направих го,но отново няма звук.Явно ще трябва да потърся tech support наоколо. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 А ако изкараш звук от SEND с кабел към RETURN-а на друг усилвател, за да провериш дали работи предусилвателя? Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 чува ли се поне някакво препукване при включване/изключване? Пробвай това дето ти каза Евто. Имам подозрения, че щом не свети лампата за каналите се е случило нещо покрай захранването на преамп частта. Май нещата няма да са от типа оправи се сам за съжаление. Цитирай
spongebob Отговорено Септември 29, 2009 Автор Отговорено Септември 29, 2009 Да,така изглежда,въпреки че се надявах да е нещо дребно.Не се чува абсолютно нищо при пускане и гасене,иначе нямам възможност да тествам с друг амп за сега.Отворих го,няма нищо разкачено и т.н.Просто отивам да ми отрежат главата утре и така Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Ще съм ти благодарен, ако споделиш с колко са те резнали и в коя държава това. Дето се вика за протокола Цитирай
spongebob Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Ами държавата е Холандия,а тук само за дишане не са почнали да взимат пари.Иначе отивам при оторизиран сервиз... Цитирай
Recommended Posts