circles Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 Това е част от сравнително новият ни материял с колегата Angermeans. Lost and Lonely Тук там разминавам каси и има още какво да се желае от микса - ще ъпдейтвам при по добър наличен... Приятно слушане! Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Браво, браво на младите алтернативни депресета. Маринчо звучи много сериозно и дебело И вади диапазон. Обаче фалцетите ги е докарал ала Бритни Моите 5 франка - може би вокалите маааалко по-назад в микса и с мааалко повече ревербе, дет' се вика. И нещо ми препръцква в колоните, ама не мога да разбера от'де иде точно. Кефи, кефи, аз бях слушал работна версия миналия път, обаче е дръпнало от тогава парчето Цитирай
kvelikov Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Един съвет по микса: оправете барабаните - дръпнати са някак отзад и звукът им е като от "съседната стая" ...:---) Дайте им обем и присъствие...Става и с пресет на някое VST... Успехи! Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Ммм това си мислех и аз - аз имам чувството, че ако има малко повече ниски честоти по барабаните ще станат вече по-обемни + вокала като влезе уеко назад ще остане повече място за тях. Но като за всичко изцяло на живо е супер Цитирай
circles Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 Ще пробвам да поизцикля още барабаните - и на мен ми мътнеят някак... Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Браво, момчета, много добро парче!!! В началото(могат малко да се усилят гласовете) и в края много ми хареса. Цитирай
kvelikov Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Барабаните няма да получат обем и присъствие с ниски честоти... Това става с игрички с панорамите, дублиране на тракове, VST-та за мастериране...:--) Не че се правя на разбирко, но да ви спестя излишно ровене по еквалайзера...:--0 Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Хареса ми много ,има готина идея И вокалите ви са страшни И все пак тук-там ми беше малко накъсано и стегнато... смисъл свиренето ,като по учебник Но наистина резултата е много хубав Все така занапред и все по-добри да стават парчетата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Супер приятно парче! Нещо не ми допадна соло китарата като звучец обаче. Към 03:20 дето започва. Прекалено дрънчи на Зулум или друг пак толкова гаден проц... Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Браво другари! Мене ме изкефи много...само може би последните вокали ми идват малко Джъстин Тимбърлейк и се нуждаят от някаква кривотия/модулация поне на второто завъртане. Да, тва са си субективни възпирятия... Саунда не го мислете толкова...и къде точно в панорамата са барабаните, даже мисля, че като едни отявени фенове на QOSA трябваше поне за 5 секунди да ги оставите изцяло в ляво Цитирай
ultramega Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Много яко парче Само има един момент във вокалната линия (припев мисля ) ми звучи твърде опростено(в смисъл, като детска песничка , но то си е субективно де) . В началото и в края вокалите ми харесаха много Куплетите много оригинално направени. Цитирай
bulby Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Благодаря за хубавите думи, както и за всякакви критики, съвети и мнения, които са добре дошли! Това, което колегата circles не е споменал, е че в това парче (а и в другите 2, които скоро ще пуснем) той играе ролята на all-in-one band solution , като сам е изсвирил, записал и смесил всички инструменти, аз само с основните вокали съм се отчел Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Очаквам с нетърпение да ви гледам на живо в оригинален състав Цитирай
Recommended Posts