metallicapz Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 ЪМ здравейте много се извинявам ако е имало такава тема просто не я намерих значи купих си нови струни и си сложих само ми защото ми се беше скъсала та сложих я и я настроих но има някакъв метален звук и е мн гаден да ви попитам тва от самата струна щот е нова ли или нещо съм прецакал Цитирай
rinti Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Ам не вярвам да е от друго трябва от струната да е. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 1. Защо сменяш само една? 2. Може да е защото е просто нова и по-добра. 3. Да не е нещо ненаместена при бриджа/нъта? 4. Знаеш ли какво искаш и очакваш от конкретно тази нова струна на тази китара и тези стари струни? Цитирай
Supersonic Bitch Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 ъм,обикновено се усeща леко дрънчене при смяна на струните в началото,но постепенно изчезва. Цитирай
metallicapz Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 но иначе мога да свиря на баса нали ? Цитирай
kulov Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Нормално е като сложиш нови да звънтят по начина, който описваш. Ако си взел цял сет, по-хубаво ги смени всичките, иначе се получава разлика в тона и става кофти. Цитирай
Recommended Posts