kolio_k Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 Намерих си го в компа the amateur Записа е правен с външен микрофон в залата. Групата се състои от китара, бас и барабани, барабаниста по едно време свири с дясната ръка на клавир за малко. Надявам се да хареса на някой .Приятно слушане Цитирай
zwero Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Готино сте забили. Определено не слушам джаз, но твоите хави си ги слушам с кеф. Цитирай
kiusha82 Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Не ,че нещо ама тва парче ми напомня много за Скот Хендърсън,не знам защо.... Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 Мерси за слушането и коментарите Иначе, що се отнася до Хендерсън, възмпжно е да напомням по нещо на неговото свирене в даден контекст, защото дълго време ми беше любим на времето. А и е по добре да приличам на нещо, отколкото на нищо да не приличам Цитирай
Бицев Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Готино сте забили. Определено не слушам джаз, но твоите хави си ги слушам с кеф. Готино сте забили. Определено слушам джаз и твоите хави ги слушам с кеф. Почнал съм да те колекционирал, без майтап. Жалко, че няма по-качествени записи, особено от тези one-off формации. Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Много яка формация сте... А дръмера ме размаза...слушам му солото за 20ти път... Благодаря, че го сподели! Поздрави! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 Благодаря и аз за слушането и коментара. Барабаниста наистина е много добър и определено един от музикантите, с които най много обичам да свиря. Пише страшни парчета, освен че свири като звяр Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 (Редактирано) Drummer-а е болно куче! Като се заговорих за животни - те дрьгливите магарета се намират... Кольо кефи максимално с "ровенето" в различни стилове! Редактирано Септември 26, 2009 от Ивелин Цитирай
ultramega Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Много ми хареса и на мен. Цитирай
Recommended Posts