tupoto kopele Публикувано Декември 2, 2005 Публикувано Декември 2, 2005 (Редактирано) малко скъпичка ама ще го измислим Влачи народе линкче с ревюнце Редактирано Декември 2, 2005 от tupoto kopele Цитирай
keeper Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 :wall: !@#$%^&**^%^%#$@# само това ще кажа - като участвал в производството и. Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Аджеба, Много тача Флойд, ама що за цена? Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Абе загледах е тази книга от реди месец някъде. Видя ми се прилично дебела, и имайки предвид и външният и вид реших, че ще е скъпа. ама 80 кинтаа Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Тва "Пинк флойд отвътре" какво иска да каже? снимки на някакви карантии? :read: Цитирай
yamahadrums Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Преди няколко години, когато излезе книгата SHINE заедно с няколко диска вътре цената и беше 180.00лв и я купих. Едва ли има нещо, което може да ме спре, за да купя и тази. Общо взето за Pink Floyd давам мило и драго. (Все си мисля, че Мило и Драго са двама братя). Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Как се изкефих като гледах скоро ДВД-то "Дарк сайд.." класикаааа. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Как се изкефих като гледах скоро ДВД-то "Дарк сайд.." класикаааа. аз се кефя на Pulse.... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 А аз - на "Деликът саунд ъф тъндър" и сега го дърпам от мрежата :twisted: Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 имам на ДВД и концерта в Помпей и голяма психария. Цитирай
fragile Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 мислех да напиша друга тема ама реших да не се пръска наляво надясно хиляди неща на Pink Floyd та ще сложа един готин линк БГ който дава много инфо за групата http://floydian.info/... това е групата която ме е вдъхновила да се занимавам с музика... Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 (Редактирано) Имам си я тази книжка с автограф от Ник Мейсън. Много съм доволен, ако можех и на английски да я намеря по нашия пазар бих си я взел. Флойд са ми много много любими. Закоравял completist съм на тази тема. Bootleg колекцията ми е огромна :inlove: Редактирано Октомври 13, 2006 от in search of odd intelligence Цитирай
Recommended Posts