Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

За около 96-ти път го слушам, тия дни - ама много кефи :) Има много Celtic в него един вид, пък аз съм голям фен :thumbs_up: Задължен си един вид да пуснеш повече неща и ако е дал Господ - албум - от сърце го пожелавам. Пък и някак има и развитие, според мен, композиционно в произведенията - слушах няколко по-стари композиции (Awake например) и на мен тази композиция ми харесва повече :music336:

Само да не стане, като tocata ( Бисер ) - щеше да прави акустичен албум (имам един аранжимент на Джелем, джелем, който е уникален просто, където щрайховете са истински), ама откак излезе по сцените отпреди няколко години май само този аранжимент остана. Яз още си го чакам албума де :no:

По семплите - Еми не съм много съгласен с теб (ама само не много ) Иначе съм съгласен :rockon: Според мен включително и G(arritan)P(ersonal)O(rchestra) ще звучи по-добре от това, което е в Logic-а, но това съм само аз - GPO-Interlude-old-old-old

Отговорено

щрайховете звучат неестествено да му се невиди...това дет го търся е vienna instruments ама изведнъж се оказа че толкова много разработки има че изгубих оригиналната дето наистина си е 3000 доларес. само там в демата не можах да позная че е компютУр!!! А инак има там симфоник кюб ама нъл ти казвам изгубих се из всичките щрихи ( но звучи горе долу истински) и е 120Гб и докато издиря щрих Легато минава 30 мин и идеята ФИУУУУУУУ..........ю

Ех ех ех да не предизвиквам дявола...идеята за албум имам даже вече събрах и мат'риал още няколко произведения и ще компилирам нещо и ще уведомя

Мартин

Отговорено

Наистина, експресивността и артикулацията понакуцват понякога. В GPO например не ме задоволява стакатото на щрайха особено. А и често се навърта и тая досада от ровенето, за която спомена.

Ще очакваме с интерес албума!

Отговорено

Невероятно..докато слушах със слушалките си,усетих по едно време,че съм се загледал в една точка и си представям разни кадри-замечтах се,филмирах се-много натурално и..."невинно",чисто и красиво.Поздравления!.....и успехи занапред!

Отговорено

Приеми моите сърдечни поздравления!

Изключително силна композиция, с много удачно подбрана оркестрация. В днешно време много трудно може да попадне човек (поне според мен) на толкова изразителна творба. Общо взето си отворил дупка във времето и тези близо седем минути отлитат от живота ти за секунда, за която си благодарен, че я е имало.

Като настроение (и само като такова) има сходство с някои произведения на Secret Garden, но твоята композиция като изразена мисъл ми харесва повече от тях.

Единствената ми забележка - при влизането на пицикатите в средния регистър според мен малко влизат в конфликт с лявата ръка на пианото и се заглушават взаимно.

Поздрави!

• 5 months later...
Отговорено

Само да напомня на тези, които се интересуват, че това парче го има вече в албума Endless Love и дисковете чакат да пристигнат при собствениците си (ако има желаещи) :) . На Л.С. може да ми пишат. Благодарение на вашите топли думи събрах кураж да го направя. Благодаря ви!!!

Мартин