Jordan_J Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 (Редактирано) Ето нещо авторско (детска песничка ... ), но със съвсем незавършен аранжимент (няма ги все още симфоничните хави, модулации, развит дръм-трак и т.н.). Идеята е да се чуят акустарките в "движение". Записвано е с евтиния Washburn, на който пуснах семпли и по-горе. Иначе песента е по текст на Ваня Петкова и за текста мога да кажа, че е невероятен ... Както и цялото творчество на В. Петкова ... Дано да ви е интересно и да ви хареса ... Поздрави! Данчо Редактирано Септември 22, 2009 от visiondann Цитирай
checho Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 вече съм я слушал поне 15 пъти... браво и на автора на текста и на изпълнителя! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 24, 2009 Автор Отговорено Септември 24, 2009 ^ Мерси за хубавите думи! Аранжимента и пеенето ще са по-добри в крайния вариант, обещавам ... Цитирай
рахата Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 И мен много ме зарадва.Пуснах линк в БЕФСА-джийския форум (скиорско-бордаджийски).Надявам се Вижъндан да няма нищо против... Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 ^ Разбира се, че нямам нищо против! :godbless: Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Браво приятелю!!! Невероятна песен.... Поклон! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 ^ Еее, мерси много Митак! Дано наистина да ви е допаднало! Поздрави! Данчо Цитирай
Telerig Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 ммм че готина тема ...супер е! Малко "Анди Маккий" положение в акордов план никога не вреди Данчо може акомпаниращите да ги вдигнеш още при микса защото са много готини! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 ^Радвам се, че ти е харесало, ман! Китарите лесно ще ги вдигна, но да не вземат да се "бият" с класическите струнни (в бъдещия аранжимент ...). Просто трябва да го чуя в движение и ще реша! Поздрави и благодаря за отделеното време!! Цитирай
krisku Отговорено Октомври 20, 2009 Отговорено Октомври 20, 2009 (Редактирано) Наистина уникална песничка, като текст и музика! Ще бъде ли нахално от моя страна, ако поискам песента в audio-формат, че не ми се занимава да извличам audio stream-a, от клипчето, но в краен случай и това ще стане, но нека първо попитам. set 'Zimna Prikazka' repeat; Редактирано Октомври 20, 2009 от krisku Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 21, 2009 Автор Отговорено Октомври 21, 2009 (Редактирано) ^ Благодаря много за отзивите! В момента диригента на Варненския камерен оркестър Ганчо Ганчев ми прави класически аранжимент на песента. Искам да я презапиша и снимам клип - всичко трябва да е готово до зимата - нали е зимна приказка Даже щях да пускам тема, но може и тук да се обърна с молба към хората, които са учили/разбират от сюжет и т.н., да ми помогнат с идеи за това, как най-добре да се спретне клипа! Иначе ето го аудио варианта в МР3 формат (с малко козметични корекции в сравнение с видеото): "ЗИМНА ПРИКАЗКА" - музика: Й.Йорданов/Ал.Ангелов, текст: В. Петкова Редактирано Октомври 21, 2009 от visiondann Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 22, 2009 Автор Отговорено Октомври 22, 2009 Благодарско! No problem, дет се вика! Цитирай
dnvelev Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Само този който няма деца, не може да разбере защо започват да ми се пълнят очите... Благодаря!Да си жив и здрав! Цитирай
Recommended Posts