KILL_EM_ALL Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 абе брат ти си уникален намерих нещо ново твое отдавна те следя ама не видях тема за тва твое творение и понеже изпитвам оргазъм докато те слушам реших вместо теб да постна вийте какво е сътворил тоя ненормалник и коментирайте Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Готина е песничката ! Момчето си има талант определено. Незнам дали само така ми се струва защото слушам доста намалено, но.... не чувам бас... ? Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Супер е пича!На тоя глас и тия идеи трябва да им се даде възможност да видят широка публика.Стига разни прехвалени бг айдъли са ни спамили личното пространство!!!Дайте шанс на момчето... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Он е от оная рядка порода гении Няма да му се разминат славата и к****те, споко Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Във всеки майтап има и доза истина Цитирай
Yves Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Песнята е готина, ама клипа малко ала Веселин Маринов ми идва, тъй че по-добре без него според мен Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 Оооо песента е много яка, ама смесването още може да се пипне Цитирай
Hriskoq Отговорено Октомври 4, 2009 Отговорено Октомври 4, 2009 Песента е много добра,УНИКАЛНА!!! Цитирай
Recommended Posts