Jump to content
Българският форум за музиканти

Eдно младо гадже на 19г.


Recommended Posts

Мога да ти кажа че изобщо не си ме разбрал!

 

Първо на първо мога да ти кажа че съм събирал две години всяко левче преди да успея да си купя барабани! Гладувал съм навън докато всички се тъпчат с катми и тем подобни! И аз мн добре знам какво е да събираш, да си обичаш инструмнета и с всички сили да гониш успеха!

 

Само че каква беше идеята всъщност на изказването ми!

 

Това за държавата беше, не че искам да ми купят нещо или от сорта....съгласен съм че трябва всеки сам да се мъчи да се оправя обаче тук нямаме тази възможност която я има на запад...хората ако искат могат да работят и на 14! Аз съм търсил 3 лета подред нещо за някакви пари, не за по високо плащане и на всякъде ми казват, ние работим без договор, лятото има много проверки....

 

Разбираш ли ако сме една по нормална държава бихме могли да работим да си плащаме за барабани или уроци или каквото ти е нужно (защото пък родителите си съвсем не мога да моля за такива "прищевки") и т.н., и не че я няма тази възможност изобщо, но е доста по - трудно!

 

Казваш да се развиваме....ами много хубаво обаче аз от скоро започнах работа, същевременно ходя на училище и издържам до някъде семейството....къде остава времето да се развивам...И имам предвид че много хора са в подобно положение...

Редактирано от Prodrummer
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно те разбирам, на никой не му е лесно, но в цял свят са така, бачкане и борба за оцеляване!

Аз не знам ти на колко години си, но и аз докато си стъпя на краката и да мога да си купя това за което съм мечтал минаха 10г.така че всичко с времето си!

Аз съжалявам, че когато можех да свиря без проблеми, докато учех, не свирех толкова много, за 22 години учене в музикални институции само 10 съм свирил сеиозно, другите 12 са наполовина прахосани, но така се гради човек :cheers2:)

Трябва да приемем че ще е трудно в Бг още дълго време и това да не ни съсипва а да ни мотивира, защото има и мого по- зле от нас!!

Вярно е че на почти никой не му пука кво се случва с младото поколение, но и на младите не им пука, което е по- лошо според мен!

Стана много политическа тази тема, ама кво да правиш!

Айде младото поколение да не прекалява с въпросите, ами да си съдира гъза от свирене и така няма да им остане много време за излишни приказки!

Успех отново на всички млади таланти!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра си свири мацката !

А в България има не малко качествени музиканти !! Аз съм учуден последно време от този факт !

 

 

И хайде, че оспамихме темата :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък никак не съм впечатлен. На първото клипче мацката си лупа като за пантера и няма никаква динамика. Измъчените звуци от барабаните са обрани от микса, защото ако аз така се разблъскам на подобна музика без глезотията на кадърно озвучаване... олеле майко. Басиста сигурно ще ми го завре грифа до 15-то прагче. На мен не ми изглежда особено слаботелесна така че предполагам е свикнала да се глези с озвучени барабани. Не казвам че свиря по-добре от нея. Напротив! Личи и че е школувана до осмърдяване, но спомням си че преди време гледах сума ти мангалчета на ел барабани дето ще я вкарат на червените фенери. Атрактивна е щото е мацка. Аз не виждам обаче защо да сме сексисти и да не и отдадем извоюваното от жените равенство което си заслужават. Пич на 19 ако свири така никой няма да впечатли. Горе-долу такива влизат на по 18-19 в НБУ и мисля че там под нивото и не падат.

 

... Иначе несъмнено е по-лъскава и от тях...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич на 19 ако свири така никой няма да впечатли. Горе-долу такива влизат на по 18-19 в НБУ и мисля че там под нивото и не падат.

Иначе несъмнено е по-лъскава и от тях

 

Aбе на мислех да пиша още, ама ти направо ме срази!!Къде ги видя ти така да свирят въобще в БГ, че и такива да влизат в НБУ, ти представяш ли си какви трябва да излизат от там, а как никой нищо не е чул за въпросните младежи не е ясно, сигурно са срамежливи и се крият!!

Ние да имаме 1-2 момчета които да са над нейното ниво, какво остава за момичетата!!

:)

Циганетата ще скрият на всеки шапката, ама на народна музика и на кючеци, не бъркай стиловете, аз уважавам много всички ромски музиканти, но те за разлика от нас знаят какво могат и си го свирят него божествено, за другите стилове музика говорят с голямо уважение и с малки претенции!!

Темата ще става забавна, налазихте я критикарите, ама да беше обяснил по- обстойно какво не ти харесва, технически аспекти, ритмически и т.н. а ти цигани, курви и т.н. ЕВАЛА :)

Редактирано от drumvarna
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.