Slacoth Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 Тъъъ, въпроса ми е има ли проблем с адаптрите ако се обърнат струните? Конкретно по въпроса ти - няма проблеми с това. Освен това винаги можеш да завъртиш адаптерите (всеки в своето легло) стига да имаш аванс при проводниците. Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 29, 2009 Отговорено Септември 29, 2009 не се занимавай с тия десни китари.Аз от 11 години имам твоя проблем и дълго време свирих на дясна китара.Проблема е голямото неудобство.По-добре си купи китара за лява ръка,ще е много по-добре за теб.Доставки за България има от много места,въпроса е да си харесаш нещо Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Мерси на всички за отговорите . Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Хм, не си писал какво си решил да правиш. Взе ли китара? Цитирай
Janick_Gers Отговорено Октомври 31, 2009 Отговорено Октомври 31, 2009 Предишния собстявеник на китарата ми е свирил обратно на нея и относно това с неудобството с потенциометрите.... ами той и тях беше преместил .... верно малко грозно е така да дълбаеш, ама си е идея ако не ти се занимава да търсиш конкретна китара. Цитирай
Recommended Posts