CyberGene Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Но пък може хората да са някъде извън София целия уикенд, така че да отложим и за по-нататък - кажете си, не се стеснявайте. Цитирай
SGEORGE Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 Ахам. Аз по принцип в събота и неделя не съм в София.А и петък вечерта няма да съм тук...Ако е някой друг ден съм турбо навит! Цитирай
Yiwigi Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 И аз мисля, че е по-добре да остане някъде за малко по-нататък с цел да се съберем повечко хора и да няма такива събития като 8-ми декември! Казвайте... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 5, 2005 Автор Отговорено Декември 5, 2005 И аз така, Ювиги, ама си мисля, че е най добре да е преди Нова Година. Казвам го най користно, щот' ми се очертава неприсъствие в София за януари... Ако все пак везните натежат за съботата - там сме (аз водя и подкрепление ) Цитирай
a_c_ Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Добре де то няма време в което всички хора клавирджии от форума да се саберат. Хайде насрочвайте някакъв час място и дата и който може ще дойде. Хайде че вече нямам търпение да видя какво ще да е тва сбирка на клавиристи :inlove: Цитирай
miro Отговорено Декември 6, 2005 Отговорено Декември 6, 2005 Аз предлагам тази събота 19ч. на Попа,който доиде-дойде.Ще има и други срещи,разбира се! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 6, 2005 Автор Отговорено Декември 6, 2005 На Попа или пред киното Цитирай
miro Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 (Редактирано) пред киното.Който реши да идва.Аз ще съм там!Събота 19ч,кино Одеон Редактирано Декември 7, 2005 от miro Цитирай
Dogy9006 Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 пред киното.Който реши да идва.Аз ще съм там!Събота 19ч,кино Одеон ами ако съм жив ще дайда Цитирай
progressive Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 отдавна нямах възможност да влизам, ама съм приятно изненадан... ще се постарая да дойда... но може би ще да позакъснея... Цитирай
Dogy9006 Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 пред киното.Който реши да идва.Аз ще съм там!Събота 19ч,кино Одеон ами ако съм жив ще дайда ама май няма да съм жив поканиха ме на рожден ден и рожденникът ми е добър приятел тъй че май ще изпусна Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 10, 2005 Автор Отговорено Декември 10, 2005 Изхвърчам след малко Цитирай
Recommended Posts