Mar4enko Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Търся за един приятел най-долната част от бриджа - липсващата от снимката. Доколкото ми каза е от някакво българско копие на Fender от старо време. Някой ако може-да помогне! Цитирай
carnalsoul Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) Седло за струната ли ?! -.- Ето от тук може да поръчаш on-line --> Линк . В някой музикален магазин няма как да не намериш , пък и не знам от каде си , че да ти дам повече акъл Редактирано Септември 17, 2009 от carnalsoul Цитирай
dandilov Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) По-красиво ще е да смениш целия бридж. Например с ето такъв от някой музикален магазин: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1914/19...Br8wHhowp6M.JPG Редактирано Септември 17, 2009 от dandilov Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Това е българска китара с български струнник. Такъв едва ли ще намериш. Ако някой случайно е запазил такъв да ти подари. Аз преди години изхвърлих абсолютно същия струнник. Алтернатива е да обиколиш музикалните магазини: РФ, Капъша и разни други и да си купиш един струнник. Мисля, че евтините са по 20-30 лева. Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Нема смисъл човек. Тая Орфейка (или Пълдинка) има нужда също и от истински адаптери...тези фабричните, не само че не струват, но са също така и грешно разположени. Темата ти е за раздел купувам джунджурии. За стотина лева ще я стегнете с нови ключове, адаптери и струнник. Редактирано Септември 18, 2009 от Slacoth Цитирай
dandilov Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Като стана въпрос за адаптерите, та ако Mar4enko решиш да ги сменяш - дай ми ги на мен. Нищо, че "не струват". Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 ^Ми направи си бе фене. Щом ти трябват такива адаптери - във всяко едно домакинство има подръчни материали за тази цел. Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Търся за един приятел най-долната част от бриджа - липсващата от снимката. Доколкото ми каза е от някакво българско копие на Fender от старо време. Някой ако може-да помогне! Имам такъв бридж нов неупотребяван (беше монтиран само за проба) купуван преди 10 години за един проект от чичко Краси на зала фестивална..... Цитирай
Mar4enko Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Ако си сигурен че е същия пиши ми ЛС с цена. Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Случайно го намерих ... имаш п.м. Цитирай
Recommended Posts