KeRRANGKid Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 http://www.4shared.com/file/133334395/9141...tears_loud.html Самопризнавам се в ползване на малко "натъманяване", просто не ми е по силите и китарата (вездесъщият Squier) да изсвиря рифа чисто при това темпо. Бат' Mameli надали е записвал като праведник и той, затова ше си го простя Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Получаваш индулгенция за натъманяването Всички сме грешници . Иначе сериозно... много добре се е получило . Само може да си поиграеш да изрежеш гадният брум от китарата в края. Между другото, какъв е басът...? Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) 3By4u KaTo DEATH... Редактирано Септември 18, 2009 от Ивелин Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Благодарско, пичовье Само може да си поиграеш да изрежеш гадният брум от китарата в края. Между другото, какъв е басът...? Ха, сега го чувам за пръв път. Явно съм развил синдром на свирач на Squier.. мозъкът постепенно спира да възприема брума, за да не ти става тъжно :Д Басокът е Guitar Pro-то през басс пресет на Guitar Rig - Fingered Bass 2, поразпипан от моа. Общо-взето става да запълни "дупката", но иначе е непоносим Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Ха! Браво! Ти голям фен на Пестилънс се извъди. Много харно е станало парчето, само барабанките може да се пипнат малко откъм звук, но свиренето ти на китара е ОК. Ако приемаш рикуести - Twisted Truth да е следващото Редактирано Септември 18, 2009 от edgecrusher Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Благодаря Много яка група са, а и парчетата от Impulse-а и Testimony ми пасват сносно на нивото. Един блек метъл френд ме зариби :Д Ше я направя в скоро време, а ако се изкефиш мо'е да черпиш едно дране Цитирай
Recommended Posts