Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение


hellfire

Recommended Posts

акустичните и класическите са добри за цената си. дори са доста добри, според това което съм успял да изпробвам

 

електрическите не са хубави - не си взимай електрически стаг

та това е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

свирил съм на стаг тип страт с 3 единични адаптера...хареса ми, определено беше доста по удобна от скуаерити(за стратовете говоря) и адаптерите и бяха по-добри :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами свирих на Стаг с флойд и 2 хъмбъкъра на един приятел .... тфа е най-неудобната китара която съм хващал (Скуайер са много по-добри, ако случиш на китара де) но като звук биваше :)

а басовете са мн удобни ... нашия басист си купи 5 струнен Стаг мн ме накефи и като звук и като пипане и като визия ... а не са скъпи

 

Чинелите Стаг също обаждат добре но са мн лесно чупими ... поне според барабанистите които познвам ...

 

та това е за Стаг :D

Редактирано от Petrucci
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз май прекалих .. не трябваше чак толкоз общо да задавам въпроса. Абе ставаше въпрос за китарките (ел. и акустични) .

Благодаря за инфото. Очаквам още :(

Или кажете нещо ефтино ... което да стаа за сфирня ... не искам да записвам с него или да правя концерти ... само да си джиткам в нас ... като ми остане свободно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правят добри класически китари. Аз свиря на такава (не знам кой модел беше точно) и съм доволен от нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бе и те като скуайърите и всички евтини модели на "големите" са си до отделна бройка - мисля просто че качествения контрол не им е на ниво. ама ако ти хареса на пипане и на звук китарата - взимай, все пак нали това е най-важното. аз предпочитам да свиря с китара за 300 лева ако ми е по-удобна от китара за 2000 ;)

(да не говорим че нямам 2000 лева хехе)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, че пак ще го кажа, но не гледай марката. Сам видя, че едни казаха - най-удобна, а други - не става. И със сигурност е така. Има удобни и неудобни Стагове. Пробвай конкретна китара. Все едно да кажеш "има един як стаг в xxxx, ама ще си зема от Фактор същия модел,щото ми е по-близо, то сигурно е едно и също." Като цяло за всяка китара под 1000 лв отзивите ще са противоречиви, на теб остава сложния избор. Съветвам те да посетиш сайта, да чуеш семпли, но всички знаем, че звука не идва изцяло от китарата. Успех, надявам се да съм ти помогнал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ами ако задам въпроса по друг начин.... Нова за 200 лева или втора-трета ръка по-маркова и запазена ? То ясно че пак избора е в мен ама исках просто да чуя някой препатил. Днес примерно ходих в малкия ЦУМ и видях тва онова .. ама сякаш моите орфейки ще са по-добри от Стаговете и факторите и .. ако малко ги постегна . Аз което гледам примерно е да е що годе вярна и да е ниска( ниски струни ). Тва е важно за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай сега ... нова китара за 200 ... гррр представям си я <_< . Стара и запазена... реално за 200 лв. каквото и да си вземемеш няма да е много добро.

Новото си е ново, но пак зависи от китарата. Вземи някой който разбира и се разходете по магазините.

 

Що годе вярна и да е ниска... ами то за всяка китара това са условията, а за твоите орфейки - според мен е по-добре да изчакаш и да събереш по-солидна сума (все пак си имаш китара) и да си купиш нещо добро. Успех. Вземи някой приятел и гледайте, докато не се спрете на КИТАРАТА. Ако е скъпа събери пари и така...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.