NeonGod Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 KingdomX и за коя група става вапрос??????????? защо така я пазиш вав таина Цитирай
KingdomX Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 KingdomX и за коя група става вапрос???????????защо така я пазиш вав таина а защо трябва да я убявявам на вселослушание??? Цитирай
NeonGod Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 защото и ти не знаеш коя е някои тия казал; та се пак има смисьл да се свири дори и пред малко публилка.абе няма значение колко хора са дошли да те чуят теб или някои друг.ако е малко публиката кво:аааа няма да свирим такали?е мерси тогава стои си вав кащи и чопли семки.не може винаги да имаш публика по 200 човека както и да го гледаш.а темата беше имали смисьл да се свири пред малко публика ако не се льжа? :read: :read: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Винаги има смисъл..... бройката на слушателите не прави винаги удоволстието и удовлетворението от свиренето. Има типични примери за това. Но наистина ВИНАГИ има смисъл. Дори и само репетиция на живо да си направиш. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 Нали знаете - Кога се яде дребна риба? - Като няма едра! Цитирай
KingdomX Отговорено Март 27, 2006 Отговорено Март 27, 2006 .а темата беше имали смисьл да се свири пред малко публика ако не се льжа? :read: :read: да това е темата относно групите не е тука място да ги коментирам коя с какви проблеми е...с нищо няма да им помогна само ще ги забия.. Аиде считам малкия ни спор за приключен Цитирай
Sad But True Отговорено Март 29, 2006 Отговорено Март 29, 2006 Абе едно да се свири в пълен клуб,друго е в празен,обаче най якото е когато 10 човека викат и беснеят като 100.е тогава вече наистина има смисъл. :violin: Цитирай
Angel_Of_Doom Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 И според мен има. Свиренето пред публика, колкото и да е малко си малко или много тест за самия Тебе. Това може да бъде също така някакъв вид подготовка за свирене пред по-голяма публика Цитирай
NeonGod Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 KingdomX свири свири.то от това глава не боли.аре за оная група маината и то се видя че и ти нея знаеш и толкозззззззззззззззззззззззззззз Цитирай
Aiel Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Не се карайте - бийте се! То и аз знам за коя група става въпрос, но със сигурност не е Kingdom X Цитирай
NeonGod Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Aiel хахахаха стихаде ако някои мисли да си направи реклама тва е отделен вьпрос.самнявам се да става вьпрос за тех нека попитаме самия KingdomX.защото маи ги познавам!!!!!!!маи все още.но дори и такаде е KingdomX/потребителя сас това име/не може да каже такова нещоооооо.абе незнам как да ти го обесня.! Цитирай
KingdomX Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Не се карайте - бийте се! То и аз знам за коя група става въпрос, но със сигурност не е Kingdom X да не е Kingdom X...а за боя много лесно ще го уредим...NeonGod утре ще те млатя или по скоро ще се млатим ти с палки аз с китара...но тва няма нищо общо с темата Цитирай
NeonGod Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 ууууууууууууууууууууу пребихамееееееееееееееееееееееееееееееееее.не е честно 2-ма срещу един мамка му накои хора се отказаха амааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ареееееееееееееееееее аревоар Цитирай
Palq4o Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Аз си мисля ,че първо трябва да свириш за себе си за да се отпуснеш и да почустваш удоволствие от свиренето ...след което публиката (бройката няма значение) поема вълната и започва да се кефи ! Всеки знае ,че ако си залепиш една изкуствена усмивка всички ,които те гледат ще разпознаят изкуственото и не само ,че няма да ти се кефят а точно обратното - ще гледат на теб като на пълен профан ! Цитирай
Topsun Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 човек трябва винаги да свири готино,независимо дали има 3-ма или 300 000 човека.голям приоритет е ако можеш винаги да можеш да забиваш така...мога да кажа,че е много по-трудно да свириш пред малко хора! Цитирай
Recommended Posts