yellow nEuphoria Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 някой да знае VST плъгин да прави същите магий като този вградения от Аудишън Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Можеш да го "гепиш" от SamPro и да го ползваш в други хостове-аз лично съм ползвал някои неща от самплитуд в кубейс Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Аз не съм ползвал Audition и не знам какво точно прави този плъгин - би ли обяснил малко по-подробно за какво точно става въпрос и какво точно ти трябва на тебе? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 за нещо... хмм, такова с цел да мога да изпомпвам повече някой неща примерно руум помещенията на барабаните и много други работи... ето семпли чистите са off, а с ефекта е dynamics ,с произволни настройки е ей така да може да стане ясно какъв е и дали го има в наличност kick-off kick dynamics snare-off snare dynamics Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Cubase има такъв туул, нарича се Envelope Shaper, доколкото ми е известно такива има и в други програми също, но генерално като тип плъгин това би било нещо като Envelope Shaper или Transient Shaper ! Пробвай да си намериш Voxengo Transmodder (струва кинти по принцип!) или Braindoc Envelope Designer, той е фрий можеш да го изтеглиш от тука (скролвай надолу по страницата докато го намериш в листа!): http://www.braindoc.de/english/vstEn.html Поздрави! Цитирай
abstract iv Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 ...също Digitalfishphones Dominion http://www.digitalfishphones.com/main.php?...2&subItem=4 Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 намерих си един такъв плъгин на Sonalksis... добро е.. вече ще мога да си докарам барабаните като на Poison на Алис Купър Цитирай
Recommended Posts