homerecords Публикувано Септември 10, 2009 Share Публикувано Септември 10, 2009 здр-те , искам да ви попитам така нареченото "помпене" с коя точно програма става , знам че тази програма работи през коол едит про-то и като сам готов с миха само помпя песента...и тук идва другият ми въпрос , до колко сила трябва да се помпи така че да се чува добре и да не се изкриви звука , ясно е че гледам доло да не стига червеното но има като дицибели някакво ограничение ако мога така да го кажа... Благодаря на всички които ще помогнат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 Пробвай търсачката с "помпане" после натискаш search... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 Внимавай с много помпене да не спукаш парчето Това което ти трябва се нарича компресор. Има страшно много софтуерни компресори, но да се обясни всичко как става си е дълго за обяснение. Потърси във форума имаше специална тема за компресори. Свали си Izotope Ozone примерно - плъгин за мастеринг, има и готови пресети - може да ти свърши работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
abstract iv Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 може да опиташ и това тука, безплатно е: http://www.kjaerhusaudio.com/classic-master-limiter.php Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Септември 10, 2009 Share Отговорено Септември 10, 2009 Пробвай . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
homerecords Отговорено Септември 10, 2009 Автор Share Отговорено Септември 10, 2009 благодаря мн.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts