Mark Avrelii Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Качихме три парчета от албума който записваме с бандата надявам се да ви харесат. ето и линк; http://www.myspace.com/ergoliam Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Добри са парчетата,особено Одисей ми допадна най-много.Браво,само така... Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 Добри са парчетата,особено Одисей ми допадна най-много.Браво,само така... Има още едно което е в духа на одисей но още не е довършено като запис. Благодаря за добрия коментар нали сме колеги трябва да се подкрепяме... Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Много са хубави ,чист звук и добра музика ,утре ,ако мога ще мина през Фенс В ума ми остана началото на Напразно...много е добра песента ,харесват ми вокалите Успехи ... Цитирай
zwero Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Хубави парчета. Нова религия ми допадна най-много. Цитирай
checho Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 и аз се изкефих като ви слушах, браво Цитирай
martist Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 (Редактирано) Току що качих и парчето " Сам ". Проятно слушане Ер Голям - Music Space Редактирано Септември 13, 2009 от martist Цитирай
Slav Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) Взехте ми душата бе хора ... Страхотна музика ! Всичко е толкова добре съчетано едно с друго ... Парчетата имат страхотна атмосфера и наистина са способни да грабват. Когато издадете албума, купувам на момента без да се замислям. Продължавайте все така с хубавата музика. Редактирано Септември 17, 2009 от Slav Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 Харесват ми авторските ви песни! Цитирай
Бицев Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 Много добре! Композициите и аранжиментите са оригинални и интерресни, песните разнообразни но същевременно в единен стил (и дори може да се каже - почерк). Свиренето (и пеенето!) са на най-високо ниво. Освен с гласови качества и експресивност, вокалът ми направи приятно впечатление с добра артикулация на текста - нещо подценявано (и позагубено) в други родни ззаписи, които чувам. Записите (като работни) са също много добри, макар че ще спечелят от още по-прецизно смесване и професионален мастеринг накрая. Бандата, както разбирам, не е от вчера - но според обема авторски материал може би е свирила кавъри? Ако това са първите собствени реализации, с две ръце подкрепям такова развитие! Сериозна заявка за медиен успех и водещо име на рок сцената. П.с. Още един купувач на албума, щом излезе Цитирай
martist Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 (Редактирано) Благодарим за хубавите думи!!! Наистина има още малко работа по смесване и др., да не говорим, че не са минали през мастеринг. Очаквайте в най-скоро време крайните версии на всички песни!! Благодарим!!! Ер Голям Редактирано Септември 20, 2009 от martist Цитирай
Stivy_k Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Работата е много на добре! Успех или по скоро много кеф ви желая! Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Септември 24, 2009 Автор Отговорено Септември 24, 2009 Благодаря колеги за хубавите думи има още какво да се жаелае в детайли вярвам в това което правим позитивно съм настроен, мисля че ще се получи добър албум. Още ведъж благодаря за хубавите коментари!!! Цитирай
Delyan Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Много добри парчета! Браво! Особено "Нова религия" ми хареса много... Протягам ръцеееее напред и моля се аааааз за теб Успехи! Цитирай
Recommended Posts