Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Добри са парчетата,особено Одисей ми допадна най-много.Браво,само така... :)

Има още едно което е в духа на одисей но още не е довършено като запис.

Благодаря за добрия коментар нали сме колеги трябва да се подкрепяме... :)

Отговорено

Много са хубави ,чист звук и добра музика ,утре ,ако мога ще мина през Фенс :):hysterical:

В ума ми остана началото на Напразно...много е добра песента ,харесват ми вокалите

Успехи ... :)

Отговорено (Редактирано)

Взехте ми душата бе хора ...

Страхотна музика ! :hysterical::wub:

Всичко е толкова добре съчетано едно с друго ...

Парчетата имат страхотна атмосфера и наистина са способни да грабват.

Когато издадете албума, купувам на момента без да се замислям.

Продължавайте все така с хубавата музика.

:cheers2:

Редактирано от Slav
Отговорено

Много добре!

Композициите и аранжиментите са оригинални и интерресни, песните разнообразни но същевременно в единен стил (и дори може да се каже - почерк).

Свиренето (и пеенето!) са на най-високо ниво. Освен с гласови качества и експресивност, вокалът ми направи приятно впечатление с добра артикулация на текста - нещо подценявано (и позагубено) в други родни ззаписи, които чувам.

Записите (като работни) са също много добри, макар че ще спечелят от още по-прецизно смесване и професионален мастеринг накрая.

Бандата, както разбирам, не е от вчера - но според обема авторски материал може би е свирила кавъри? Ако това са първите собствени реализации, с две ръце подкрепям такова развитие! Сериозна заявка за медиен успех и водещо име на рок сцената.

:girl_witch:

П.с. Още един купувач на албума, щом излезе :)

Отговорено (Редактирано)

Благодарим за хубавите думи!!!

Наистина има още малко работа по смесване и др., да не говорим, че не са минали през мастеринг. Очаквайте в най-скоро време крайните версии на всички песни!!

Благодарим!!!

Ер Голям

Редактирано от martist
Отговорено

Благодаря колеги за хубавите думи има още какво да се жаелае в детайли вярвам в това което правим позитивно съм настроен, мисля че ще се получи добър албум.

Още ведъж благодаря за хубавите коментари!!!