ultramega Публикувано Септември 9, 2009 Публикувано Септември 9, 2009 Ето го трака : http://www.4shared.com/file/131461512/b6d5fa51/BossaJam.html Мисля че е благодатно за джемене Акордите са : Аm7 F7 Em7 Am7 прехода е : D7 G7 Cmaj7 F7 Bо(half-dim) Em7 Am7 Иначе за който не му се мисли много много може да си праска До мажор гамата без да му пука Ето я моята импровизация барабар с някой грешки : http://www.4shared.com/file/131461499/e81cc3e6/Bossa.html ще се радвам ако има включвания Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Бате, нямаш си представа как ме откъсна от битовизма(бачкане и т.н.) http://www.esnips.com/doc/aac962a9-cc82-4d.../Ultramegabossa Из(с)инявам се за пиянските моменти, ама на толкова пиене - толкова си можем(аз и другия мен....който е с мен, поне до сутрунта)! Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Видях го най-отгоре и влязох на прима виста с ефектите напред Последно ползване на техниката ми за следващите 2 месеца Хайде, и си запушете ушите Боса Коса Едит: Опа, чух и на СвиСтил, май всичките ще пробваме все една прогресия, хай наздравичката Обаче после след 1-вата минута си влязъл яко в готения джаз Цитирай
ultramega Отговорено Септември 9, 2009 Автор Отговорено Септември 9, 2009 (Редактирано) Еххааа много сте бързи бе пичове Сви много яки джази моменти си вкарал Флиск супер бленди си барнал , много ме изкефихте И аз мислех да си изкарам любимия уа педал ама на пусти мързел Редактирано Септември 9, 2009 от ultramega Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Я, fLiSk пак е впрегнал телето с рогите напред!Дигни му малко опашката(да се чува по-силно). Цитирай
kiusha82 Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 http://www.4shared.com/file/131578113/4def...nossa_bova.html Да не остана и аз по назад Цитирай
fildi Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 браво на всички! чух всички изпълнения до тук и всяко от тях си има своята красота! Не бих могъл да кажа, кое е най-доброто защото всичките ме изкефиха максимално! евала, пичове Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Бъгодарско, но аз само съм въртял стандартни хави Свистил - на тоя трак така и не мога да му наглася нивото както трябва, защото с различните ефекти нивото на звука се сменя (трябва да модна фазера при Никифена по Аналогмен схемата особено). Ииии трябва да чуя киуша какви ги е направил като се прибера Цитирай
kiusha82 Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Flisk, не е нищо особено ,днеска като се събудих направо взех китарката и подрънчах.Обаче забелязвам, че обичаш ефектите. Браво за твоето включване. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Ааа това е защото имам ново кондензаторно микрофонче ламбетно и искам да пробвам колкото се може повече неща как звучат с него и така си подскачам на педалчетата Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 http://www.4shared.com/file/131730953/5a6c..._nova_agop.html Това е положението. Бирите свирят, не съм аз този безобраник! Хубаво тракче беше... Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 А добро дошъл при бирите и "готения джаз" (By fLiSk). Понеже е тръгнало, предлагам в темата да се свири на минимум 5-6 бири(или поне 200мл твръд алкохол, ментата е за загрявка!)! Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Ъм, аз на друго го изсвирих, но съпричастно Ех още само 3 дни ми остават тук Киуша е барнал яко, а Йоцо много гот е разнообразил и джазирал. Имам оферта: ако на някой му се събират един апартамент багажи, аз ще поседна да свиря джемчета Eдит: Сви, х'е го на и с по-вдигната китарка (или по-точно почти без да я намалям в микса). Просто скоро слушах едни по-прежни жамове и установих че по китаристки пресолявам сериозно китарите. fLiSk по-шумно Цитирай
ultramega Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 (Редактирано) Киуша , кефи включването А Йотцо трябва да ми обясни как се свири така,к'ви са тея интервали к'ви са тея скали, аз що не ги знам ... и с какво оръдие на труда звукоизвличаш така, а бирите ще са от мен Флиск твоето го слушах пак, много ме кефи. Сви стайл, тя самата тема е замислена на няколко бири, та беше и доста недообмислена, липсват акордите на пианото които възнамерявах да сложа, а и барабаните са криво ляво наредени, а за китарите да не говорим. Определено трябваше да се постарая повече, ама гледам че и така става джема Редактирано Септември 10, 2009 от ultramega Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) ^ Хехе - нищо особено, / не мога да разбера бъзикаш ли се с дъртия дедо Йотц.../ ама щом предлагаш бира ще ти кажа по скайпито. А тракчето се е получило приятно и колегите забавни неща свирят - весел пиянски джем става. Редактирано Септември 11, 2009 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts