ludmata Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Aз съм свирил с Ямаха червени - доволен бял изкарваха добър звун на старото ми басче (пулдиннннн) А ега новото ми е с Фендераци - черни един път преварявани -- и те са много добри откъм звук. А бе не важно с какви струни си, важно е зад клавиатурното у-во (шегувам се ) Цитирай
MDFk Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 Звучи добре Откъде и за колко? Ако е за мен от РФ за 49лв. Мисля, че ако не ме тресне нещо пак ще ги взема вместо Д'адарио, които по принцип са ми фаровити... Цитирай
pacman Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Ако е за мен от РФ за 49лв. Ъхъъъм Значи за 4-струнка ще са към 40 Май ще взема от тях да си взема... <_> Цитирай
MDFk Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 38 ми се върти из главата ...Ама не съм сигурен. Най-добре виж сам. И дано не греша, но ако греша, нека моето да е надценка . Цитирай
stalowa_wola Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 Ако е за мен от РФ за 49лв. Ъхъъъм Значи за 4-струнка ще са към 40 Май ще взема от тях да си взема... Мм сега не знам как са, но преди десетина дена Ротосаунд РБ45 (4 струни) бяха 30 лева . Мисля, че за тях говорите (с червена опаковка) . Цитирай
thurston Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 yamaha от динакорд, за около 35 лв. стават. Цитирай
badhabittt Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 (Редактирано) аз сум струнен маняк според мен 40 процента от звука е от струнитеАйде моите са ей таквиз Кирилица... Редактирано Март 2, 2006 от MDFk Цитирай
bago Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 А някой знае ли къде продават гладки струни за 4фретлес? Цитирай
chobbi Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 свиря с" ърнибал" слинки,но наи-много ми харесват "еликсир",но са доста скъпички да ги ползвам често. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Скъпо ли ви се вижда 40-50 лева? за струни при положение че ги варите по 5 пъти ;-) Мен ми се вижда нормално едни Ърниболки да си земе човек. Гледам народа жули със струнки от 20 кинта. Аз много от бас струни не разбирам ма ;-) реших да поздравя Assoass! (минавай у гитарите бро! ) Тамо ке се изпотепат. Направо ви завиждам кви сте задружни тук басистите. :guitar: :violin: Цитирай
assoass Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Скъпо ли ви се вижда 40-50 лева? за струни при положение че ги варите по 5 пъти ;-) Мен ми се вижда нормално едни Ърниболки да си земе човек. Гледам народа жули със струнки от 20 кинта. Аз много от бас струни не разбирам ма ;-) реших да поздравя Assoass! (минавай у гитарите бро! ) Тамо ке се изпотепат. Направо ви завиждам кви сте задружни тук басистите. :guitar: :violin: ХЕхехе! Фрушианте, Фрушианте мерси за поздрава... А сега по темата - минах на D`Addario - 0.35/0.55/0.75/0.95 nickel plated. Kато начало бях доста доволен, защото: са много гъвкави (меки) имаха изключително bright тон са с шарени топченца ...но много, ама много рано започна 4та да ми заглъхва.... дори и на енкора не ми се беше случвало това Ама бедният басист се събуди в мен и хоп- извадих самоварката и .... сега са пак като нови Цитирай
assoass Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Скъпо ли ви се вижда 40-50 лева? за струни при положение че ги варите по 5 пъти ;-) Мен ми се вижда нормално едни Ърниболки да си земе човек. Гледам народа жули със струнки от 20 кинта. Аз много от бас струни не разбирам ма ;-) реших да поздравя Assoass! (минавай у гитарите бро! ) Тамо ке се изпотепат. Направо ви завиждам кви сте задружни тук басистите. :guitar: :violin: ХЕхехе! Фрушянте, Фрушяте мерси за поздрава... А сега по темата - минах на D`Addario - 0.35/0.55/0.75/0.95 nickel plated. Kато начало бях доста доволен, защото: са много гъвкави (меки) имаха изключително bright тон са с шарени топченца ...но много, ама много рано започна 4та да ми заглъхва.... дори и на енкора не ми се беше случвало това Ама бедният басист се събуди в мен и хоп- извадих самоварката и .... сега са пак като нови Редактирано Март 6, 2006 от assoass Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Хехе ! Ей аз нещо не съм ползвал Дадарио .... секи път като се засиля да ги купя и някво ангелче ме спира ми шепти в ухото хаха. Бях чул че много ментаци имало на Д`дариото което важи за всички марки де. Аз мога да кажа само какви струни да не си купувате . а именно Yamaha!!!! ( NEVER! ) както за китара така и за бас. Ужасни са. Ще питам Илия и ще ви препоръчам едни убийствени бас струнки ако още ги има в БГ. Щото той май каза че вече ги нема. Johnie Kick a hole in the sky! Редактирано Март 6, 2006 от DaftFunk Цитирай
Pinky Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 Yamaha ( NEVER! ) И аз не мога да понасям струни на Ямаха. Понастоящем съм с Ърни Бол, но и това нещо не ми допада и ще ги сменям, но не съм решил още с какви... Цитирай
Zlatyio Отговорено Март 6, 2006 Отговорено Март 6, 2006 (Редактирано) Аз си карам с куинките 20-левови които си купих преди година верно за смяна са ама ме мързи да ги сменям Апък и много ми се ще да скъсам струна някогаш Редактирано Март 6, 2006 от Zlatyio Цитирай
Recommended Posts