vurbito Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Д'адарио и Дийн Маркли ме кефят мен иначе аз се опарих с калниковите струни Цитирай
airborne Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Вече от около година свиря с Rotosound 50-110 ( не с един комплект, естетвено ). Около месец-два са идеални и още около месец-два са доста добре като звук. След това нещата вече са си в сферата на нормалното...За 4 месеца с 2-3 репетиции седмично и малко свирня по домашно, не знам колко марки струни с цена за комплекта под 40 лв за 4 струни могата да се справят по-добре. Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 Нещо интересно за ErnieBall за бас.От години свиря с Ърнибол-6стр.,предимно - 6-string,long scale,slinky,bass -комплект и какво открих днес : в сайта на Ърнибол същия комплект е жълтеникаво-оранжев клик, а моя купен от Фактор е сигнално-червеникаво- оранжев на цвят,иначе цената е същата-сайта-36$,Фактор-47лв,а в РайзингФорс имат зелен комплект за 60лв,какъвто въобще няма в сайта на Ърнибол,има само 5-струнен клик ,нищо не намеквам,ама ИНТЕРЕСНО... myspace Цитирай
FuNkY_pk Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 (Редактирано) хаха нз с кви струни съм ама се ми мн дебели и си съсипвам пръстите а и вече 2 пъти съм късал ми струна а свиря от 6-7 месеца Редактирано Януари 10, 2008 от FuNkY_pk Цитирай
DorothyClaux Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 хаха нз с кви струни съм ама се ми мн дебели и си съсипвам пръстите а и вече 2 пъти съм късал ми струна а свиря от 6-7 месеца ха гадно за струните,споко ше ти свикнат пръстите Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 хаха нз с кви струни съм ама се ми мн дебели и си съсипвам пръстите а и вече 2 пъти съм късал ми струна а свиря от 6-7 месеца То аз и Си струна съм късал... Цитирай
JOKICH Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Аз свирех много време с оригиналните на баса,но всичко с границата си....Станаха на пихтия и ми попаднаха едни Fender от един познат в студиото-тънганайка за 40 точки....Много доволно,ако иматъе познат,който отива в Щатите или самите вие,не пропускайте шанса да си поръчате,там е много по-евтино-няма да сбъркате... :hysterical: Цитирай
Geo Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Имам голямо желание да пробвам един комплект"еликсирки",но трябва да видя откъде да си намеря. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 https://www.shopatron.com/product/part_numb...13.16795.5281.0 тези ползвам и аз и съм ного доволен! доста добри струни ама са малко повечко пари де, но вече година поне съм с тях е може малко по-малко Цитирай
Abbath Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Geo,има ги в музикалната къща до Русинов,но са безбожно скъпи 4-струнния комплект беше към 90-100 лева,B и C се продават отделно и са съответно 28 и 24 лева...но си заслужава Искам само да споделя с неизползвалите ги,че като остареят (в моя случай 3 месеца)им пада покритието на места,става на висящи парцали и това страшно много ги приглушава. Цитирай
Geo Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Благодаря за инфото,Abbath,но съм от Каварна... Цитирай
chobbi Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Elixir са разкошни струни,но наистина са скъпички,и не можеш да ги ползваш безкрайно дълго.От така наречените coated струни за мен са най-добрите.Аз ползвам също и DR Black beuties.На различните си инструменти слагам различни струни ErnieBall на Мюзикмена,La Bella super steps на Фендера,,както и Dean Markley Blue Steel NPS™ на останалите .Д'адарио не ми харесват,като и Ротосаунд. Цитирай
Abbath Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 La Bella от къде мога да си намеря?Отдавна искам да ги пробвам Цитирай
chobbi Отговорено Февруари 7, 2008 Отговорено Февруари 7, 2008 (Редактирано) За съжаление в България не съм срещал скоро.Аз си купувам струни от тук-http://saitenkatalog.de/shop1/index.php/cPath/10000?osCsid=79cc6325e300009eca2e0e14410086f6 Редактирано Февруари 7, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай
vurbito Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Еми някой ако има път до щатите да взема да му поръчам 10 комплекта ernie ball за 5 струнен бас и още 10 за 4 струнен Цитирай
Recommended Posts