Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Вече от около година свиря с Rotosound 50-110 ( не с един комплект, естетвено ). Около месец-два са идеални и още около месец-два са доста добре като звук. След това нещата вече са си в сферата на нормалното...За 4 месеца с 2-3 репетиции седмично и малко свирня по домашно, не знам колко марки струни с цена за комплекта под 40 лв за 4 струни могата да се справят по-добре.

Отговорено

Нещо интересно за ErnieBall за бас.От години свиря с Ърнибол-6стр.,предимно - 6-string,long scale,slinky,bass -комплект и какво открих днес :

в сайта на Ърнибол същия комплект е жълтеникаво-оранжев клик, а моя купен от Фактор е сигнално-червеникаво- оранжев на цвят,иначе цената е същата-сайта-36$,Фактор-47лв,а в РайзингФорс имат зелен комплект за 60лв,какъвто въобще няма в сайта на Ърнибол,има само 5-струнен клик ,нищо не намеквам,ама ИНТЕРЕСНО...

myspace

Отговорено (Редактирано)

хаха нз с кви струни съм ама се ми мн дебели и си съсипвам пръстите :greenangel::P

а и вече 2 пъти съм късал ми струна а свиря от 6-7 месеца :)

Редактирано от FuNkY_pk
Отговорено
хаха нз с кви струни съм ама се ми мн дебели и си съсипвам пръстите :icon_shithappens::nono:

а и вече 2 пъти съм късал ми струна а свиря от 6-7 месеца :greenangel:

ха гадно за струните,споко ше ти свикнат пръстите :)

• 4 weeks later...
Отговорено

Аз свирех много време с оригиналните на баса,но всичко с границата си....Станаха на пихтия и ми попаднаха едни Fender от един познат в студиото-тънганайка за 40 точки....Много доволно,ако иматъе познат,който отива в Щатите или самите вие,не пропускайте шанса да си поръчате,там е много по-евтино-няма да сбъркате... :recourse::hysterical: :hysterical:

Отговорено

Geo,има ги в музикалната къща до Русинов,но са безбожно скъпи :rockon: 4-струнния комплект беше към 90-100 лева,B и C се продават отделно и са съответно 28 и 24 лева...но си заслужава :happy:Искам само да споделя с неизползвалите ги,че като остареят (в моя случай 3 месеца)им пада покритието на места,става на висящи парцали и това страшно много ги приглушава.

Отговорено

Elixir са разкошни струни,но наистина са скъпички,и не можеш да ги ползваш безкрайно дълго.От така наречените coated струни за мен са най-добрите.Аз ползвам също и DR Black beuties.На различните си инструменти слагам различни струни ErnieBall на Мюзикмена,La Bella super steps на Фендера,,както и Dean Markley Blue Steel NPS™ на останалите :thumbs_up: .Д'адарио не ми харесват,като и Ротосаунд.

Отговорено (Редактирано)

За съжаление в България не съм срещал скоро.Аз си купувам струни от тук-http://saitenkatalog.de/shop1/index.php/cPath/10000?osCsid=79cc6325e300009eca2e0e14410086f6

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране!