Lighthammer Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Гледам, че няма тема за тази серия усилватели, а пък притежавам посоченото комбо вече година и реших да запиша малко семпли за добиване на представа. Първо малко инфо. На линка също има записани звуци с този амп. Китарката е тази, с всичките й посочени атрибути. Чейна е китара - усилвател - см 58 (няма грешка, не е 57), насочен ултра близо към центъра на говорителя (тоест спуснат отгоре ) - евтина звукова карта. Няма никаква обработка, лекият ривърб си е от ампа. Настройки на клийн канала са правени - волюм на около 10 ч., пообрани среди... Малко след началото включвам bright опцията на усилвателя. Свирено само на нек адаптера, разбира се. Clean Всички настойки на мръсния канал са на 12 ч. - гейн, волюм, високи, среди, ниски. Не съм използвал more gain опцията. Dirty Надявам се темата да е полезна на някой. Извинявам се за техническите грешки при свиренето. Rock on! Цитирай
Telerig Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Мерси за труда колега, винаги съм искал да чуя как звучи валвкинга тъй като съм фен на пиви и това ми беше полезно като инфо! Цитирай
Recommended Posts