момиче Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Здравейте всички! Аз съм Меги, на 14 и съм от село София (най-голЕмото ) Регистрирах се тук с идеята да си намеря учител по китара, но смятам да поостана От стиловете музика слушам рок, пънк, отвреме на време поп... Израснала съм с музиката на Куин, Бийтълс, Бон Джоуи, Браян Адамс и много други. Преди няколко години открих че мога да пея (доста добре според разни хора), но си признавам, че гласът ми е доста необработен и нестабилен и имам мноооого да уча. От един два месеца се уча сама да свиря на китара (даже вчера успях да изсвиря и изпея няколко песни сама). Имам голям мерак да свиря група и се надявам в новото даскало да успея да намеря хора. Не смятам че е важно, но все пак - тази година съм осми клас в Американския колеж. Таа нещо друго за мен... баща ми е музикант (но само като хоби) и свири в Маската един-два пъти в месеца, от него може би съм наследила добър глас за вокал Също така и благодарение на него слушам хубава музика и не съм някоя кифла-чалгарка ^^ Това е от мен Цитирай
Icarus Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Евалата, и добре дошла Не се шашкай прекалено от простотиите наоколо Цитирай
gpav Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 кифла-чалгарка ^^ Бравос за определението А и добре дошла !!! Тука има много хора ,които могат да ти помогнат да се развиеш . Успех! Цитирай
Добромир К. Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Здравейте хора.Аз съм на 13 от "село" Варна.Пея долу-горе добре и свиря малко на пиано и китара!!!! Цитирай
synchu Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Чудесно, но си направи моля отделна тема. Всеки се представя в отделна тема. ... и добре дошли... Цитирай
момиче Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Meрси за топлото посрещане :) Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Добре дошла ...! Приятно изкарване във форума Цитирай
Breeze Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Ееееее, Я пък съм от най-малкото село...ма името му не помня,че беше много големо! Майтап бе... добре дошла!!! Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 С риск да прозуча като луд относно коментара на колегата от горното коментарче, но с цел да помогна ще го насоча Neterra Ltd. - Интернет доставчик - Сливен. Доста зле като услуга... Когато съм в Котел плачат от мен... Геолокация - град Котел Жена ми е от там и ако си от музикалното училище родителите й ти преподават най-вероятно Надявам се да съм помогнал с намирането на населеното място където живееш Момиче, успех във форума и да не се стягаш ако някой е рязък с теб понякога. Тук можеш да намериш невероятни приятели. Аз за толкова годинки успях Цитирай
Recommended Posts