cooloff Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Здравейте приятели, имам една китара полуакустична със Stop Tail Bridge.От около месец започна да ми къса струни 1-ва и 2-ра.Работя всяка вечер и през 3-4 дни сменям струни.Ако продължава така ще ме разори . Мисля си ,че проблема е някое ръбче на седлото на моста,защото там е точката на късане.Опитах с водна шкурка да го поизгладя и го натрих с графит ,но няма голям ефект.Дайте ми съвет,какво да направя и при кого да отида.Там трябва много финна намеса, а аз нямам такива аксесоари. Благодаря на всички предварително Цитирай
Пепи Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Предполагам, че няма да могат да те насочат ако не напишеш от кЪде си. Цитирай
cooloff Отговорено Септември 6, 2009 Автор Отговорено Септември 6, 2009 Пище го в профила ми...от Разград но разстоянията не са проблем,особено в БГ....... Цитирай
vlex Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 За късането на струните мога да ти предложа малко махленско решение на първо време - сложи някаква хартийка под остриетата на седлата, за да не е толкова точково приложението на силата при седлото. Иначе дай снимки и ще ти кажем какво трябва да се направи и къде точно е най-добре. Так0, толкова ли не можа да си отвориш нова тема, ами пишеш в темата на човека? Поздрави, Влад Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Вземи пример от чичко Max Cavalera и карай с 4 струни Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Смени бриджа направо,предполагам в Русе има читави музикални магазини - такива чаркове са по 20-25 лв.(корейски). Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Някъде бях гледал да се продават само седла, потърси из онлайн магазините, сигурен съм, че ще се намери евтино и добро решение. Цитирай
Recommended Posts