Fender_str Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 Абсолютно съм съгласен с Дими Power amp IN e директен вход към крайния усилвател на един амп. Има и ампове (предимно ръчна изработка където се гони простота и ниска цена) при които ефект ритърна-а се намира на това място но при всички положения power amp in и return много рядко са две едни и същи неща.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Септември 5, 2009 Share Отговорено Септември 5, 2009 Данчо, що не питаш бе братле,...че си ми и наблизо... Когато искаш да ползваш дисторшън, бучни го в IN/RETURN а когато искаш да ползваш овердрайв като преамп - отпред в китарния вход. А такива подобни лампови предусилватели като хюс, меса и т.н. можеш да бучиш в in/return (най-добре) но пък ако ще го ползваш само като преамп, тогава в китарния... Всичко зависи от търсеният/желаният ефект. Мястото на процесора естествено е в IN/RETURN, както и всички дилеи, хоруси и т.н., които пък от своя страна могат да се свързват по два начина. Ела при мен и ще ти демонстрирам някои неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 7, 2009 Автор Share Отговорено Септември 7, 2009 Благодаря на всички за съветите! Ще има тестове докато чуя това, което искам от ампчето Поздрави! Данчо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Днеска ръчнах VOX amplug AC30 в return-а на Marshall Artist 4203(транзисторен преамп и лампово крайно)и се получи много здраво - както се чува в слушалките,а в китарния вход нещо ми тънее.Всички корекции на ампа не работят по този начин,само ревърба бачка. Надявам се да не пре*ба нещо така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts