Caruso Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 В крайна сметка взех http://laptop.bg/#/details/HP/10/2564 Качих XP без никакви проблеми и полетях Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Много честити, друже! Със здраве да си го ползваш и да си вършиш много работа с него Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Идеален,по моите разбирания-сега остава и една саунд карта-аз съм с подобна конфигурация и става дори лайф свирня Ай, честито!!! Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Айде баце, честито! Много До-та на втора да запишеш с него! Цитирай
Caruso Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 Айде баце, честито! Много До-та на втора да запишеш с него! Аз игри не играя бре келеш А освен всичко се оказа че има някви зверски глезотии в тая електронна папка-мале накаде отидоха технологиите, до преди 7-8 годинин пращах писма по пощата Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Моля?! Ами кой ми даде дисковете на Diablo 2? (Абе, аз вьрнах ли ти ги?) Цитирай
Telerig Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Братле честито! Искам да попитам с ДОС ли го взе първоначално, защото пише 14лв за ДОС взимат като първоначална ОС...и дали може да го откажеш и съответно да не ги плащаш тия грешни пари Цитирай
Caruso Отговорено Септември 5, 2009 Автор Отговорено Септември 5, 2009 Аз го взех по друга схема излезе ми 930 и си взех ДДСто С драйверите за ХР нямах никакви проблемил Направо не очаквах. Не знам кво е имало направо инсталирах Цитирай
Telerig Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Ок ясно мерси все пак...не ми е за 14-сетте лева, просто въпроса ми беше принципен Цитирай
Telerig Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Брато как се държи животинката има ли проблеми, че май до края на седмицата ще забия и аз един такъв лаптопец... Цитирай
Caruso Отговорено Септември 9, 2009 Автор Отговорено Септември 9, 2009 Брато как се държи животинката има ли проблеми, че май до края на седмицата ще забия и аз един такъв лаптопец... За сега никакви Ония ден незнайно как м иизчезна камерата и се поизнервих че ми прекъсна видеовръзка с девойка А те драйверите за нея си били в Уиндоуса Иначе много бързо зарежда не съм пробвал четеца за карти и надписвачката на дискове само Мисля че няма да сбъркаш Сравних го с подобен модел с АМД-понапича си повечко Цитирай
sardaesox Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 То за това интелските са по-добри вкл и за лаптопи,процесорите са по 45 nm технология ,а не на 65 като амд Цитирай
Recommended Posts