Valserp Публикувано Август 31, 2009 Share Публикувано Август 31, 2009 Това го написах за Drop-A строй, ама не можах да дочакам нарочената китара и затова записах демо с наличната... в Drop-D. НемАх търпение да чуя как ще звукне, де. http://www.box.net/shared/70mfbajvc8 Критики и коментари са добре дошли. P.S. Старая се да подобрявам барабаните... дано дава резултат :| Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Готина идея. Саунда като цяло също ме радва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Изкефи ме доста! Тия дръмс си ги редил сигурно 3 месеца... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dan Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Звучи ми много като Мейдън, не е зле. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Септември 1, 2009 Автор Share Отговорено Септември 1, 2009 (Редактирано) Изкефи ме доста! Тия дръмс си ги редил сигурно 3 месеца... Е, направо ми порастна оная работа с 2 санта Редих ги около час. Благодаря за коментарите. Редактирано Септември 1, 2009 от Valserp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ste1977 Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Mного яко,харесва ми. Ако искаш може да направим нещо.Май липсва баса????Чуй нашите неща,ако искаш звънни. Стилиян Костадинов тел.0896211874 бас китара група ONE-X гр. Варна http://www.myspace.com/onexgroup Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shred Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Напред е Бравус! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts