fragile Публикувано Ноември 24, 2005 Публикувано Ноември 24, 2005 на Гмаил ги има парчетата 5 на брой търсете при "Lubo-pitko"... парчетата една част са записвани в демо студиа др в нас на компютъра ... тва е за сега питайте ако има нещо... Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Любо, супер е, мн се кефя, еваларка Цитирай
fracture Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Супер сте си. Само дето мъъъъничко да понамалите баса в микса, да не е толкова напред. Цитирай
pacman Отговорено Декември 3, 2005 Отговорено Декември 3, 2005 ВЕЛИКО!!! Не знам кое от нещата ми харесва повече, защото всичките са толкова добри...сериозно! Просто...БРАВО!!! <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> Цитирай
fragile Отговорено Декември 10, 2005 Автор Отговорено Декември 10, 2005 Благодаря за подкрепата то човек понякога му стига и едно браво за да продължи с щурутите с които се е заел... Цитирай
fragile Отговорено Януари 4, 2006 Автор Отговорено Януари 4, 2006 (Редактирано) http://store2.data.bg/chistoiprosto/avtors...%20demo/Sposob/ ....за улеснение сложих парчетата в Датата... Редактирано Октомври 8, 2006 от MDFk Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Готино много. Скоро ще има снимки от една нова година Цитирай
fragile Отговорено Октомври 4, 2006 Автор Отговорено Октомври 4, 2006 (Редактирано) очаквам снимките вече може да се теглят парчетата или да се слушат направо от долу в подписа ми Редактирано Октомври 4, 2006 от fragile Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 (Редактирано) Ейй много ме кефи тая музика. Намерете някой да ви пее! Браво! Най доброто, чуто от форума, за мене от извесно време насам. Слагай още песни на Гмайл, ако има Редактирано Октомври 4, 2006 от Stone Free Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Театрален, брей.... Кажи в кои постановки има твоя музика?. Поздравления. Цитирай
fragile Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 (Редактирано) Театрален, брей....Кажи в кои постановки има твоя музика?. Поздравления. Братле нещо си се объркал леко за "театрален,брей" пробвай със същия коментар тук ще прокопсаш повече /даже може и отговор да получиш/: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=14540 Редактирано Октомври 5, 2006 от fragile Цитирай
ronia Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Чудно! Браво на вас, изкефих се много Цитирай
fragile Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) Ейй много ме кефи тая музика. Намерете някой да ви пее!Браво! Най доброто, чуто от форума, за мене от извесно време насам. Слагай още песни на Гмайл, ако има имахме още парчета но така и не ги записахме, но за в бъдеще ще видим дано да имаме възможност... Чудно! Браво на вас, изкефих се много радвам се Редактирано Октомври 8, 2006 от fragile Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Супер сте си. Само дето мъъъъничко да понамалите баса в микса, да не е толкова напред. Баси! И това го казва басист! Мисля че и така става, понякога баса е добре да е напред. Цитирай
fracture Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 ами да !!!! казвам го, поради "професионално изкривяване" повече надавам ухо на бас линията, та затова ми се струва че баса е на по преден план, па както им хареса, става и така - басирано от-до Цитирай
Recommended Posts