tzvetan Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Като човек, който се опитва да композира разни работи, напоследък почнах да потъвам в едно дълбоко мочурище, от което не виждам излизане. Сигурен съм, че не съм единствения, които е минал през това, за това бих искал да чуя някой съвет. Проблемът ми е, че почнах да си вдигам летвата твърде високо, което на пръв поглед е стимулиращо, но имам чувството, че вече не мога да достигна до никакъв краен резултат. Искам да мога да оприлича музиката си на групи, които наистина уважавам и харесвам, а това което излиза в момента ми напомня по-скоро на разни, които ми се струват посредствени. Лошо ли е човек да се стреми към идолите си и не се ли превръща това в един момент във фикс идея? Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Не се тревожи. Има си такива периоди. При някои (визирам себе си) могат да траят години. Така че спокойно. Въпреки че го има и другият момент, че просто може би по принцип си правиш посредствена музика, което се случва с поне 99,9999999% от хората, дето си мислим че творим музика. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Да, има такива моменти. Прави това, което ти харесва, и се стреми да приличаш на себе си. Американският композитор Чарлз Айвс примерно в един момент мистериозно спира да пише музика и не успява да напише нищо ново до края на живота си. Появил se тъжен пред жена си с думите, че не може повече да композира и че нищо не звучало както трябва. Цитирай
...OFF MY DESERT! Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 ЕЙ!Никакви мочурища.Пиши музика за живота си, за себе си, за това което ти харесва.не се опитвай да приличаш на някого.направи нещо ново и не си мисли че ти говоря големи приказки..наистина това е начинът Цитирай
Recommended Posts