Evtim Djerekarov Публикувано Ноември 22, 2005 Публикувано Ноември 22, 2005 Наскоро един приятел ми даде един процесор Ibanez PUE5, който не бачка. Проследих пистите, и изглежда проблемът идва от интегралната схема, която управлява пресетите - MAXON MC8104H. Никъде в нета няма информация за тази схема. Някой чувал ли е нещо по въпроса, и има ли инфо за схемата. Също така и за D5201C нa NEC. Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Бах го нищо не намерих поръчкай най-напред аналоговата част. Цифровата трудно гори.... ако нещо закъсаш пробвай да питаш ибанез са съпорт.. схема или поне да ти дадат някаква информация.Обясни им за кво става дума.. С това мога да ти помогна Цитирай
KAE Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 Наскоро един приятел ми даде един процесор Ibanez PUE5, който не бачка. Проследих пистите, и изглежда проблемът идва от интегралната схема, която управлява пресетите - MAXON MC8104H. Никъде в нета няма информация за тази схема. Някой чувал ли е нещо по въпроса, и има ли инфо за схемата.Също така и за D5201C нa NEC. Не си май единствен с такъв проблем, из форумите има по някой изгорял с такъв процесор...и ключовата дума, която се мъдри покрай тоя чип е "obsolete", което в превод си значи "заеби"... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 (Редактирано) Е на мен поне информация за него ми трябва. Ако му имам инфо. кое кра4е за какво е ,ще му измисля някакъв микроконтролер-заместител. Едит: И от ибанец казват, че нямат идея от къде може да се набара тази интегрална схема. Ники, точно от цифровата част е. Тя е някаква много крехка CMOS схема, която на всичкото отгоре управлява директно индикаторите и бутоните, няма дори драйверни транзистори към нея. Редактирано Ноември 23, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 1, 2005 Автор Отговорено Декември 1, 2005 (Редактирано) Е, реших го проблема. Ако някой има същия проблем да пише лс. Редактирано Декември 1, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts