kolega Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Аз пък ползвам само очите си - броя си наум трептенията и смятам честотата!!! Закво ми е тунер.... Цитирай
chobbi Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 Аз имам Peterson StroboStomp 2,даже с DI,ама голяма мъка с настройването.Като вземе да ми реди едни "черги"....Судоволствие бих го продал на някой.А пък за студио дори и с 3 стробоскопа да си настроиш инструмента,ако не интонираш вярно-няма оправия.Най-лесен за употреба и функционален,за мен си остава Boss. Цитирай
разбойник Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 (Редактирано) ^ И от други съм чувал подобни реплики. Някои от компактните продукти на Питърсън могат да ти скъсат нервите. Най-добре е с техниката предложена от kolega - никакви разходи за тунери, никакви проблеми с настройката Редактирано Август 25, 2009 от разбойник Цитирай
JOKICH Отговорено Август 25, 2009 Отговорено Август 25, 2009 http://www.fzonetechnology.com/images/uplo...26115410321.jpg Има няма 20 кинта и не е като да не съм доволен.Дано не се сметне за реклама,от Динакорд и има още Цитирай
MDFk Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Абе и аз се чеша по черепа, и си казвам що е това животно което да е конкретно за ре? Взимаш един читав тунер, и това е. Колегите са дали варианти. Но темата ми се струва малко безсмислена, защото какъвто и проблем да имаш с настойването на ниска струна, удряш един флажолети и тунера го хваща. Не е болка за умиране. С риск да е прозвучало троснато и раздразнено, не е такава идеята ми - ама в края на краищата ти трябва просто по-читав тунер. Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 Ами не е така, защото съм пробвал тунери, които с извинение са пълни буклкуци.Аа както споменах съм ползвал само тунер от процесор, който е перфектен.Друг случай е когато си настройвам 5-та струна в Ла при Ре настройка и тунера не ми я лови понеже след хилядите неуспешни опити да си оправя мензурата на тази струна не успях има разлика м/у 12-ти праг, където мога да заместя празната струна и флажолета.Просто искам тунер, който да не е буклук за това питам за съвет.Бях пробвал един на Fzone дето се слага на главата и едвам се настроих в ми камо ли ако трябва в ре.Получих съветите, които исках за което благодаря сърдечно! Цитирай
kolega Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 Така е - тунер от процесор за 50 лева на мен ми върши перфектна работа (единствената причина, поради която го ползвам всъщост). Идеи за хубав тунер не мога да дам - мога само да те посъветвам да не си купуваш тунер Stagg от 20-30 лева някъде, какъвто беше първият ми. Също така, мога и да те посъветвам да не си купуваш нищо Stagg, но се съмнявам това да е нещо, което не знаеш Цитирай
Brandon_Lee Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 Разбира се колега ние това много добре го знаеме! Скакауеец! Цитирай
Viper-X Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 А между другото има и др вариант, има няколко дигитални тунер софтуери за PC, мен като ме домързи приближавам мик-а до кубето, хващат До без проблем Цитирай
dobrev_s Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Е сега вече ме изненадахте Ама китарата трябва ли да се настройва Цитирай
blr Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Тя темата е за бас бре, к'ва китара. Басът се настройва. Китарата само вдига шум, така че там е все едно. Цитирай
L.K. Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Какви са тези Chromatic and alternate tuning modes? Може ли линк за самообразоване? Цитирай
muzicantini Отговорено Септември 16, 2010 Отговорено Септември 16, 2010 Басът се настройва. Китарата само вдига шум, така че там е все едно. Цитирай
Recommended Posts