IZZY_DRUMS Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 (Редактирано) Определено Бонзо, на първо място, Дейв Грол - машшшшииина! на второ, Стивън Адлър (екс Гънс) -трето, Мат Кондъм, уат Кондъм? Дис ис Мат Сорръм он Дръмс ) на четвърто Fresh POOOOOT! Редактирано Декември 5, 2010 от IZZY_DRUMS Цитирай
nosorozitemu Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 За много години на всички друмери и друмерки - да сме живи и здрави, румени засмяни и постоянно ЛУМКАЩИ. Ей тия момчета така са се засилили, че направо не могат да спрат. И като за последно... Поздрави. Цитирай
Vortake Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 1.Mike Portnoy 2.Jason Bittner 3.Jimmy"The Rev"Sullivan 4.Dave Lombardo 5.Nick Menza 6.Nicko McBrain 7.Tommy Aldrich 8.Vinnie Paul Цитирай
EvenFlow Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 (Редактирано) Има един пич, норвежец, който преди няколко месеца открих във youtube. Не е известен, прави любителски клипове, но определено ужасно много ме вдъхновява и много ми харесва стилът му на свирене. Имам чувството, че му се отдава толкова много, че го прави с ненадмината леснозабележима лекота и ловкост. Другото нещо, което ми направи впечаление е колко чист и мек звук вадят барабаните му, не знам дали е от самите барабани или от качеството на клипът или микрофоните, но определено от толкова много клипове с дръм кавъри, които съм гледала, този бие всичко. Много ми харесва. Жалко, че не пише никъде в профила му на колко е години, но не изглежда особено възрастен... невероятен е. http://www.youtube.com/watch?v=FjT-Go4QREk&feature=player_profilepage Редактирано Февруари 17, 2011 от EvenFlow Цитирай
nosorozitemu Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 Поздрави с един от най - успешните барабанни дуети. Цитирай
lileu Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Има един пич, норвежец, който преди няколко месеца открих във youtube. Не е известен, прави любителски клипове, но определено ужасно много ме вдъхновява и много ми харесва стилът му на свирене. Имам чувството, че му се отдава толкова много, че го прави с ненадмината леснозабележима лекота и ловкост. Другото нещо, което ми направи впечаление е колко чист и мек звук вадят барабаните му, не знам дали е от самите барабани или от качеството на клипът или микрофоните, но определено от толкова много клипове с дръм кавъри, които съм гледала, този бие всичко. Много ми харесва. Жалко, че не пише никъде в профила му на колко е години, но не изглежда особено възрастен... невероятен е. http://www.youtube.com/watch?v=FjT-Go4QREk&feature=player_profilepage Пише, че е на 24 години.... пише го в профила му.... отляво. Цитирай
EvenFlow Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Има един пич, норвежец, който преди няколко месеца открих във youtube. Не е известен, прави любителски клипове, но определено ужасно много ме вдъхновява и много ми харесва стилът му на свирене. Имам чувството, че му се отдава толкова много, че го прави с ненадмината леснозабележима лекота и ловкост. Другото нещо, което ми направи впечаление е колко чист и мек звук вадят барабаните му, не знам дали е от самите барабани или от качеството на клипът или микрофоните, но определено от толкова много клипове с дръм кавъри, които съм гледала, този бие всичко. Много ми харесва. Жалко, че не пише никъде в профила му на колко е години, но не изглежда особено възрастен... невероятен е. http://www.youtube.com/watch?v=FjT-Go4QREk&feature=player_profilepage Пише, че е на 24 години.... пише го в профила му.... отляво. Благодаря, явно просто не се оправям добре из youtube-а. Извинявам се за спама. Цитирай
lileu Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 Напоследък се кефя на традиционалисти: http://www.youtube.com/watch?v=jjH1Uc-t4ps&NR=1 Цитирай
tiru_liru Отговорено Март 2, 2011 Отговорено Март 2, 2011 Ето нещо и от мен и това ще бъде моето първо мнение в този форум Поздравче за всички Колеги Цитирай
mike_portnoy Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Ето едно невероятно видео, момиченце на 10 години от Индонезия: Цитирай
nosorozitemu Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Определено нещата на това момиче му се получават. Гледах и други клипчета на "лапето" и стигнах до извода, че и майка му, баща му, баба му, и дядо му са известни студийни барабанисти в Малайзия. Поздрави. А това типче просто ме разби... Цитирай
tiru_liru Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Ето едно невероятно видео, момиченце на 10 години от Индонезия: Аууу ,много добро наистина...Бравос на момичето!! Цитирай
Recommended Posts