Jump to content
Българският форум за музиканти

IZZY_DRUMS

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно IZZY_DRUMS

  • Рожден ден 03/08/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    drums

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

IZZY_DRUMS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. аз имам торк кий, само че не на Еванс, Memo Cles се казва, от Томан си го бях поръчал, горе долу е същото като Еванс, общо взето става за някаква бърза настройка, но съжалявам че не си взех Тама Теншън-а, който вярно е двойно като пари, обаче е по-доброто решение, зашото е много прецизно, докато торк кий-то не е така прецизен, все пак той измерва торк-а в самия винт, не на кожата, а и ринг-а и винта си оказват някакво влияние. Точно днес се чудих на тая Тама Теншън, дали да не я поръчам обаче съм набелязал един Алесис електронен дръм сет и ще ми дойде преразход Дано съм бил полезен.
  2. Ами и аз съм доста зарибен на тема теремин, най-вече заради мастър Пейдж и макар да съм барабанист по призвание, много ме кефи тая джаджа от скоро се сдобих с това: http://www.soundslikeburns.com/New_Items/zep.html и искам да попитам от тук постващите дали някой е пробвал да "свири" на теремин, как са го озвучили, какви ефекти ползват? Аз много бих искал да го пробвам с дилей, не знам какъв обаче - китарен ? и примерно някакво ехо, за да се дообогати звука му. Ако вие полвате ефекти - споделете какви! Аз все още не съм го просвирил моя Зеп теремин, тъй като нещо го изгорихме при първоначалното включване, понеже е на 110 волта и явно само с преходник не се получи... Скоро ще го взема, понеже ми го оправиха, и ще го тествам на всякакви кубета и ефекти до които се докопам Let The force be with you!
  3. Определено Бонзо, на първо място, Дейв Грол - машшшшииина! на второ, Стивън Адлър (екс Гънс) -трето, Мат Кондъм, уат Кондъм? Дис ис Мат Сорръм он Дръмс ) на четвърто Fresh POOOOOT!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.