eXile Публикувано Ноември 21, 2005 Публикувано Ноември 21, 2005 (Редактирано) То, че отговорът е ясен, ясен е - аз не съм добре Ама съм свикнал вече не знам колко години, 10-11 станаха, да си свиря по разни пиана и рояли и подобни животни :think: Та напоследък подбарах синтовете с мерак да свиря Бодом, Нордър и подобни булшитс - сичко добре, освен едно, най-важното - динамиката. Мхм, изобщо не мога да свикна с клавишите и да си направя правилна преценка колко силно да фрасна тъпата пластмаса Само аз ли съм така ми е чудно? Редактирано Ноември 21, 2005 от JoiNT_NaTuRe Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 мился че има клавири при които този проблем го няма с динамична клавиатура ... само че цената е соленичка Цитирай
SGEORGE Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Ами има разлика между пиано и синт.Евтините боклуци,които ние можем да си позволим са със супер гадни клавиши(вкл. моят).Има "малко" по-готини синтита със средно тежки клавиши,които са удобни и са подходящи за целта.Има и синтита с тежки клавиши,ама те наистина гонят високи цени.Така че не се притеснявай.И при мен е така.Ама сега смятам да взема една готина машина със средно тежки клавиши и мисля,че вече ще се чувствам по-добре! Цитирай
eXile Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 Абе само пари да има човек... Уф, ще си мечтая като гледам. :wall: Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Не си само ти. И аз не мога да свиря на меки клавиши - динамиката ми е много зле, освен това съм свикнал понякога да се "подпирам" леко на тежките клавиши на пианото, докато при синтовете това води до поява на нежелани тонове. Затова и свиря само на тежки клавиши! Цитирай
eXile Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 Мхм, ем аз просто изключва сенс кийса и праскам всичко в еднаква динамика. Тъпо, но не мажа толкова. :think: Цитирай
Dogy9006 Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 Мхм, ем аз просто изключва сенс кийса и праскам всичко в еднаква динамика. Тъпо, но не мажа толкова. :think: ми незнам аз с димамика свиря само на пиано ефект ама като се замисля преди 2 седмици седнах на едно пиано и нищо не направих. Май съм свикнал с клавишите на синтезатора Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 (Редактирано) То, че отговорът е ясен, ясен е - аз не съм добре Ама съм свикнал вече не знам колко години, 10-11 станаха, да си свиря по разни пиана и рояли и подобни животни :think: Та напоследък подбарах синтовете с мерак да свиря Бодом, Нордър и подобни булшитс - сичко добре, освен едно, най-важното - динамиката. Мхм, изобщо не мога да свикна с клавишите и да си направя правилна преценка колко силно да фрасна тъпата пластмаса Само аз ли съм така ми е чудно? Познато е чувството...Аз имам подобен проблем, ама при мен е на обратно Аз съм свикнал и съм свирил само на синтезатор и като седна пред пиано имам грижи...Но гледам колко се може повече да свиря на тежки клавиши, щото иначе не става работата Редактирано Ноември 26, 2005 от Yiwigi Цитирай
eXile Отговорено Ноември 27, 2005 Автор Отговорено Ноември 27, 2005 Свирене му е майката изглежда :violin: Цитирай
Yiwigi Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Свирене му е майката изглежда :violin: Абсолютно си много прав Цитирай
Recommended Posts