fluti Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 а към невярващия с многото години английски - вземи си погледни българския и кажи как да напиша transcribe на български, 'транскриПирам' ли? Глаголът се пише "транскрибирам", но съществителното е "транскрипция". На английски е същото - "transcribe" и "transcription". Ти беше написал "транскриБция". Така че по-добре ти си погледни поста и виж какво си написал. Произношението на линка който си дал, съвсем ясно се чува че е "дисторШън". Също както portion се произнася "порШън", а не "порЖън", action се произнася "екШън" и т.н. Цитирай
sasoh Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 (Редактирано) Right, там имам грешка. За да звучи думата като '-жън', трябва да завършва на '-sion', за '-шън' е '-tion', и за '-джън' - '-g(i/e)on'. Транскрипция, транскрибирам. Вече изяснихме ли си всички несигурни всичко? Редактирано Август 20, 2009 от sasoh Цитирай
Slide Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 А какво ще за "Дисотржец"? Устройва ли ви? Цитирай
sasoh Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 Дистройжън! Вече си заслужих изтриване на постовете Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 22, 2009 Отговорено Август 22, 2009 По темата - събери още 200 лв и си вземи Фендер Суперчамп,струва си. Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 (Редактирано) Май само аз съм доволен от своя FM65R.... както и да е ривърб-а наистина SUXX и според мен става само за джаз изпълнения, а колкото до мръсния канал наистина не е много-добър, обаче пък си заслужава да си купиш кубето защото е евтино с 1x12'' и вади супер плътен саунд и на клийн и на дърти и това е, което ме задоволява на този етап. Естествено винаги по-късно можеш да си пооправиш саунда с едно камионче. Редактирано Август 23, 2009 от synyster_vengeance Цитирай
BloodMetall Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 А бе пробвал съм Фронтмени и нещо не ме кефят иначе имам един фендерски амп в нас и има обромна разлика ампа е над 3000лв произваден в америка и просто разликата е чуствителна от китайските ампове Цитирай
Recommended Posts