Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

От много време обмислям да пусна подобна тема и даже в някои други теми сме коментирали нещо подобно. Ако някой има по-добри идеи можем да применим заглавието, може също да се премести в друг раздел. Основната ми идея е когато някой се интересува от конкретен инструмент/техника тук, в тази тема всеки, който е склонен да помогне може да покани (или да се видят където е удобно) питащия да пробва, чуе и пипне съптветното нещо. Има отделни теми за мнения тая китара готина ли е, с тая може ли да се свири метъл, но без един инструмент да се чуе/пипне няма как да се получи отговор на този въпрос.

Аз примерно се интересувам от Hagstrom Super Swede, също съм склонен да пипна и някой по-различен модел на същата фирма. Ако има притежатели на такива, нека да драснат ако им се занимава.

Отговорено

До колкот знам харлито са компания на Томан.Чувал съм че пускат некачествени стоки с това име.Не съм сигурен.

Отговорено
Аз искам да питам за Харли Бентън - бива ли ги като китари и усилватели, за да знам дали да си взема пакет ?

Китарите са читави, усилвателите - не.

Отговорено

Колега Trysth, колегата Stone Free има Hagstrom, пиши му.

Иначе с Дими и Камен започнахме една подобна инициатива, която може би ще бъде полезна на хората :)

Скоро ще кача материял.

Отговорено
Аз искам да питам за Харли Бентън - бива ли ги като китари и усилватели, за да знам дали да си взема пакет ?

До колкот знам харлито са компания на Томан.Чувал съм че пускат некачествени стоки с това име.Не съм сигурен.

Всъщност са само търговска марка на Томан. Иначе си е все същата компания. Иначе това, че са евтини не значи непременно, че не са качествени. Просто са по-непретенциозни и няма определено лого на главата. :hysterical:

Точно както Aro е търговска марка на Metro.

Отговорено

Ще помоля най-чистосърдечно да бъдете конкретни в тази тема и да не я обръщате на чат. Трия офтопика и моля ако нямате какво да пишете, не го правете, защото темата ще бъде изчистена изцяло, а това няма да е от полза. Нали искате да няма питащи! Като искате да няма глупави въпроси, моля помогнете, но без жлъчен тон.

Отговорено

Не знам дали е баш офтопик, но все пак като ми трябва - ще питам... Някой влизал ли е в музикален магазин Форте мюзик (става въпрос за София)? Какво мнение имате и кои от наличните продукти ви направиха впечатление?

Отговорено

хм исках да питам какво мислите за Cort G210d свързан с Crate FW15 ?

Както и за Hohner HW350 ?

Аз съм начинаещ - свиря на китара от по-малко от година, та ми е интересно какво мислите ? Аз съм много доволен, особено от хонъра

rock on :rockband:

Отговорено (Редактирано)

Аз искам да попитам за процесор от ниския ценови клас.От Digitech Rp50 и Zoom 505II кое да избера.То сигурно няма голяма разлика,а и за тези пари,но все пак ...

Редактирано от kook
Отговорено (Редактирано)

Моя въпрос е само частично музикален, но все пак ще пробвам :)

цък

Как се води тоя сънбърст?

Редактирано от Yves