Nic Toms Публикувано Август 2, 2009 Публикувано Август 2, 2009 Искам да направя песен с една мацка , но трябва да отида в някое студио . Къде мога в София за да получа профисонална информация за записа както и да го направя? също и какви са тарифите? Цитирай
Soundflame.lab Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 Пробвай тук soundflame.com Цитирай
chain rocker Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 (Редактирано) На 2.08.2009 г. at 18:57, SGEORGE написа: Виж в Toxity Records: LINK Аз имам конкретен въпрос за Toxity Records и ще се зарадвам на отговор. Търся студио, където в рамките на 100-200лв. ще запишем китара, бас, клавир, барабани и вокали с миксирането и всичко. Любопитно ми е дали сте се ползвали от услугите им и каква е точно тарифата, защото в сайта им не пише.., а студиото поне по снимките е доста внушително! Даже ако може да ми пуснете и лично съобщение с предварителни цени още по хубаво ... благодаря предварително! Редактирано Август 6, 2011 от chain rocker Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 Аз вече почти 2 години не работя там и не знам как стоят нещата сега. За съжаление и колегата, с когото направихме студиото е напуснал, така че не мога да ти дам директен контакт. Трябва да се обадиш и да питаш. Когато го проектирахме имахме идеята да го направим удобно за по-компактни записи (voice over, реклама, китари, вокали, синтове...т.н.) и да записваме барабани, групи свирещи заедно в други студия, а смесване и мастериране - в Toxity. Миналата година като ходих, видях, че има повече апаратура, има възможност за повече инструменти и микрофони да бъдат записани едновременно, има и втора стая. Предполагам, че нещата са се развили още повече. Когато го правехме имахме достатъчен финансов ресурс, за да го направим наистина много качествено. Колегата Bobalan ни помогна с акустичното третиране и ни даде много полезни съвети. Взехме скъпи монитори, интерфейс, предусилватели, микрофони и т.н. Цените бяха замислени да са удобни за всички и да се договарят за съответните проекти, но така и нямам идея как стоят нещата сега. Моят съвет е да се обадиш и да питаш за цени. Даже най-добре да отидеш до офиса и да видиш студиото. Така най-добре ще разбереш дали те устройва за твоя проект. Ако случайно имаш нужда от по-специална информация, можеш да ми пишеш на лично и аз ще се опитам да се свържа с колегите от другите отдели и да ги попитам. Поздрави и успех! Цитирай
loud-fi Отговорено Август 6, 2011 Отговорено Август 6, 2011 На 2.08.2009 г. at 18:43, Nic Toms написа: Искам да направя песен с една мацка , но трябва да отида в някое студио . Къде мога в София за да получа профисонална информация за записа както и да го направя? също и какви са тарифите? може и тук Цитирай
Recommended Posts